Söndagssysslor.

Sitter och tittar på GG, missade början men jag tror jag överlever, hehe. Har även tagit en dusch, fixat naglarna (eller okej, det var mamma) och gjort en milkshake, men jag glömde mjölken, så jag antar att det blir en shake..
Är ganska trött, så jag ska nog försöka gå och sova tidigt, om jag kan slita mig från Söndagsparty med Filip och Fredrik. Men annars överlever jag det med, det är ju bara två veckor kvar till sommarlov och 10 veckors vila! Yeey!
Har bara ett litet problem kvar som jag måste lösa i veckan, skor till avslutningen. Har inte hittat de Perfekta än, och det är så svårt i denna lilla stad. Hoppas det ordnar sig, det brukar göra det.



Lackad och klar för veckan. Jag är så stolt över mina naglar, har aldrig lyckats ha dem så fina! :)

Ha en toppenkväll!
PoK E

Han får mig knäsvag.

Oj, vilken chock. Att Erica gillar Robin menar jag. Men guud så jag saknar hans röst i mina öron, ni kan inte annat än hålla med om att det är den ljuvaste musiken...

Söndag.

Det är helt otrolgt vilket väder vi har, idag med. Det har varit ca 30 grader hela dagen, och det är fortfarande så varmt att man kan ligga ute och sola, och svettas. Klockan är halv 5. Det är helt underbart, och jag har legat ute på en solstol hela dagen, med undantag för en timmas svalka inne för lunch mitt på dagen.
Dagen började med morsdagsfrukost för mammsen, det blir mycket firande i helgen! Eller egentligen var det bara en vanlig frulle med familjen, och ett litet paket till mamma. Hon fick ett halsband med röda pärlot som hon önskat sig, bara en liten grej eftersom hon fyller år imorgon, vilket innebär ännu en dag med firande. Partyparty! Nejrå, det blir bara familjen, släktens gjordes bort igår. Aja det blir nog kanoners!

Med middag i magen och solbränd näsa har jag gått in en stund nu, funderar på en dusch med. Måste smärja in mig med "After sun" med, om jag inte vill tappa halva min hud, glömde solskyddet igår, smartsmart. Min svennekropp är i och för sig ganska lätt att få färg på, och jag brukar endast "flagna" om jag brännt mig ordentligt.




Jag låter bilderna tala för sig själv.
Viss förklaring behöver nog ändå sista bilden. Min mage är inte Så sne, jag ligger konstigt, hehe.
Det jag vill säga är; Jag älskar sommaren!

Det gör mig glad.

Detta är äkta kärlek.


Lördag.

Ojojoj, vilket väder!
Shit asså, det har varit såååå varmt hela dagen. Kunde knappt vara ute mitt på dagen, och trots att jag bor precis vid vattnet fläktade det nästan ingenting.. Men jag klagar inte, tvärt om! Så underbart med sol och värme, sommar. Harbrännt mig på både rygg och armar, men det känns ganska bra, då vet jag att det tog ;)
Började alltså dagen med att ligga ute och pressa, från ungefär kl 11-2, najs! Eller nej, dagen började egentligen med födelsedagsfrulle för bror som fyller 19 idag. Det kom även lite släkt och så vid tre-tiden, så det blev en massa fika och smörgåstårtan som jag och mamma gjorde gled lätt ner i kistan.

Har varit hos Isabell nu ikväll, tillsammans med Sara och Julia. För att sammanfatta dagen kan jag säga; smoking hot! på många sätt ;)
Puss och kram, hoppas ni har det bra!


Den är hemmagjord, masterpice eller vad!

Tårtbak, icecream och trötta ögon.

Ja, rubriken sammanfattar min kväll ganska bra faktsikt.
Blev upplockad av mamma och bror på stan, vi hämtade kinesiskt och åkte hem. Åt mig mätt som en tummstock (citerar sara, haha) på fyla små lätter, cola och ett wienerbröd till fika. Viktväktarna.se bigtimes!
Hjälpte i alla fall mamma med en smörgåstårta tills imorgon då broder Patrik fyller år. Den blev bra, tror jag, hehe. Har tagit en paus nu med Berg flyttar in, och glass. Är det fredag så är det, då ska man svulla! Får se om jag hittar på ngt socialt ikväll, men är så jäkla trött så jag inte vet vart jag ska he mig. Höll seriöst på att somna på bussen in till stan, ögonen faller snart ihop.

Det ryktas om kanonväder i helgen, 30 grader och sol. Kan det vara bättre?! nej.Så jag ska ladda inför en massa stek.
Over and out. Hare gött, puss and love.


Dålig mobilbild. Glass, färska jordgubbar och chokladsås. Mums!

Fredag.

Tjohej!
Hade egentligen inte tänkt blogga nu på eftermiddagen, men jag är som jag är så jag missade busse in till stan. Väntar nu på nästa som går om 15 min. Men inte är jag ledsen över det, nejrå, jag fick ju lite tid att blogga. Det gillar ni va? får hoppas det iaf..
Ska som sagt in på stan och kolla upp. Har lovat mig själv att hålla i kortet hårt och inte köpa en massa onödigt till mig själv, det är faktiskt inte därför jag ska in. Men jag vet hur det kommer sluta.. Ska köpa en present till broder som fyller 19 imorgon, samt en morsdagspresent till mammsen. För ni har väl inte glömt att det är morsdag på söndag?!
Och just, hon fyller år på måndag med, mamma alltså. Vet de sjutton vad jag ska köpa, inte till någon av dem.. Men något måste jag väl kunna hitta!

Skor ja! Det är faktsikt ngt jag behöver till mig själv, och prio ett är till skolavslutningen. Har tänkt mig ett par vita, men inte hittat några bra än. Det är det sämsta med vår lilla stad, utbudet. Om Scorett fanns här skulle jag vara räddad. Det är skobutik nr 1 för mig! Finns inget bättre..

Nej, nu ska jag göra mig klar så jag inte missar denna buss med, då skulle jag dränka mig själv.
Tjing!

Svar till Hanna:
Antalet besökare per dag varierar ganska mycket. Men mellan 10-20 brukar det vara. Inte många alltså, men jag hoppas på fler och är glad för att ha er som läsare! :)
Såg precis att jag hade 59 besök denna vecka hittills, inte så illa..
Puss på er!

Kväll, clothes, food.

Just nu & dagens:


Blev en ganska avslappnad stil idag, vilket jag tycker är super! Alltid om jag tar på mig ngt "finare", så har alla andra slappar-kläder, vilket får mig att känna mig överdriven och obekväm. Om jag å andra sidan tar på mig slappar-kläder, är alla andra snygga och fräscha. Så ur sjutton gör man för att känna sig ok? Hmm, en sådan här outfit funkar iaf ;)



Efter moppeturen och träningen (såklart), var maggan hungrig och jag tog mig lite kvällfika. Jag började inte direkt grina när jag såg en subway-kaka på käksbortdet. Love those!

Nej, nu ska jag se klart på Oskyldigt dömd och sedan gå och sova. God natt!

Gettoträning - igen.

http://www.snabbstart.com/film/7c2f4793e1

-Bara för dig Joel.
(och er andra)

Om det inte funkar - kopiera och klista in själva.
http://www.snabbstart.com/film/7c2f4793e1

The Saturdays.



Work.

Torsdag.

Hej!
Torsdag idag, och bli shockade. Jag tycker inte att denna vecka har gått snabbt, faktiskt inte. Känns skönt som tusan med helg snart, och jag hoppas verkligen på bra väder ----> steeek!
Blev ingen blogg igår, no time babes. Kom hem från skolan och affär´n vid halv 4, packade väskan och käkade en mindre glamorös måltid. Satte mig sedan på mopeden och brummade till ip, där bussen och resten av laget väntade, eller okej, jag var inte sist. Vi åkte i alla fall till Kramfors på match, och hur gick det då? Njaae, inte så bra. Vi förlorade med 3-1, surt!
Jag måste ändå säga att vi spelade bra, särskillt med tanke på att laget bestod av 5(?) A-lagsspelare, 4 B-lagsspelare, 5 95:or samt två mycket rutinerade spelare, dvs en 41-åring och målisen som jag inte riktigt har koll på åldern på, men 30-sträcket lär hon ha passerat.
Detta dvi. 3 lag har väldigt ont om spelare för tillfället, så vi gör det bästa av sitationen :)

Så dagen så lång, den har varit bra. Lämnde in de sista matteläxorna OCH tekniken idag, vilket betyder att jag endast har ett extraarbtee i biologi som ska in. En stor sten föll från mina axlar, och jag ser ljuset i tunneln. Våra lärare började även prata om avslutingen och sista veckan, ni anar inte hur mkt jag längtar! jag vill ha sommar nu! är så skoltrött att jag skulle kunna droppa ner och dö....

Sitter bara och degar nu, har träning vid 7, så jag ska nog börja fixa mat snart.
Ha en bra kväll, simma lugnt!

Tidsdag.

Hej och hopp!
Har varit hemma ett tag nu, slutade lite tidigare eftersom vi hade "spelning" på slutet, och det var klart vid 3. Det gick sådär, inte lika bra som förra gången, men förhoppningsvis hörde ingen när jag faila lite.. Publiken var tyvär stendöd, lite synd. Känned nästan pinsamt att stå framför dem istället för kul. Nej, skärpning!

Det som bjöds var:
Akustiskt gitarr, både i grupp och ensklillt
Rock, DENI, JAJO´s och C4 (de sistnämnda steeeeker)
Dans, parbugg och dubbelbugg



Dubbelbugg


Jacke solo "Streets of London"

Måste gå ett tag, Maja kommer snart :)

Basketcase.

En gammal goding :)


Lyssna, ta in, älska!

Kvällsplugg.

Sitter och gör det sista på so:n nu, känns helt f-cking underbart att det är klart nu! Okej, jag skulle helt klartt kunna göra ett bättre arbete, men wtf, det duger. Har ändå fått ihop 7 sidor (inkl. framsida) så godkänt blir det. Känner att jag inte orkar med ångest över detta, det får bära eller brista helt enkelt.
Nu ska jag skriva ut detta och gå och sova, samt ladda inför morgondagen då det blir spelning på skolan. D.E.N.I is back on the stage! hehe, nejrå. eller jo, det är sant iofs. Det ska bli kul, kan hända att det blir sista innan sommaren *snyft*. Vi hoppas att alla har tid och lust till att fortsätta under kommande år, även fast vi far åt olika h¨åll med.. känns lite tugnt, men hey, det blir nog bra :)


Oj vilken mörk bild. men ni fattar grejen, mac is the shit.

puss o god natt!

Måndag.

Goddag!
Har varit hemma eett tag nu, har varit i skolan som vanligt idag. Tittar ut och ser hur regnet öser ner, känns välidgt kul med tanke på att jag ska ut på fotbollsplanen om några timmar. Men det har förhoppningsvis slutat då. Nu måste jag verkligen sätta mig med so:n, den ska in imorgon och är långt ifrån klar! Så Erica - ta dig i kragen nu för fan, detta MÅSTE göras!

Kastar in roligare inlägg när jag fått detta från min hjärna, ciao!

Hej och hopp söndag!

hejsan!
hur har ni det idag? Bra hoppas jag :)
Själv kom jag nyligen hem från match (fick återigen inte spela på grud av diskvalificeringblablablabskit, men aja) och VI VANN! tjooohej! Låg under med 1-3 ett tag, men vi (eller de, hehe) tog igen om gick om. Känns så jäkla bra, yeey :)

Ber om ursäkt för kass och mindre intressant uppdatering i helgen, men jag har varken haft tid eller ork. Ni vet listan jag la upp för ngn dag sen med allt jag behöver göra.. ja, det har väl gått sådär med det, ajjabajjaerica! Men jag känner verkligen att jag inte orkar, och om jag ska vara ärlig så behöver inte jag göra skitbra arbeten av detta. Jag har fan poäng som räcker och blir över, så jag behöver inte plåga mig själv. Såklart ska jag göra allt och lämna in, men jag behöver inte få ångest om jag inte gör MVG-arbeten, hehe. Aja, det löser sig. Jag har iaf gjort 3 sidor på so:n och engelskan som ska in imron. Sen tar jag bara ämne för ämne, dag för dag.
Jag kan inte beskriva hur skänt det känns att detta är veckan då allt ska in, allt ska bil överstökat. Sen kan jag bara slappa och njuta av mina sista dagar i hålan, ska bli helt UNDERBART att lämna Själevadsskolan! Och sommarlov, jisses vad skönt. Jag ska verkligen ta vara på denna sommar. Varamed min underbara vänner, sola och bada, göra en massa busigt, och såklart jobba ihop lite peningar så jag kan leva livet :)
Puss på er, nu luktar det mat!

Kväll, typ.

Hej!
Det har hänt ganska mycket idag sen jag skrev här senast, i alla fall för att vara mig. Jag åkte som sagt och råddade inför sommarens jobb, det gick bra, skönt att få der överstökat. När jag kom hem tänkte jag vara duktig och göra lite so, vilket jag gjorde. I ca 10 minuter, innan pappa frågade om jag och bror kunde följa med till båthuset och lägga i båten. Och ja, det gjorde vi. Känns så härligt sommrigt att glida över vattnet och känna vinden i håret. Låter klyschigt, men sant.
Sen var det födelsedagsfirande med farmor som huvudperson. Mycket god mat och fika, det sistnämnda kanske lite föör mycket.
Just nu sitter jag och ser på Talang, vet inte alls vad jag ska göra ikväll. Får  väl se om det blir en lugn hemmakväll, eller om något annat bjuds.
Ciao!

Fredag.

Hej socker!
Har har ni det idag? Jag har det bra, det är ju fredag! Har inte gjort något alls idag, tagit en dusch och klätt på mig är typ det enda.. Ska snart brumma iväg till Veckefjärden och prata om sommarens jobb, känns bra. Det är alltså en golfbana, där jag jobbade i resturangen förra sömmaren, och förhoppningsvis denna sommar med. Lite extra pengar skulle inte sitta helt fel!

Annars så ska jag till farmor och farfar lite senare, farmor fyller år, Grattis på min gullfarmor!
Mer planer än så har jag inte, så vi får se vad som händer helt enkelt. Ha det bra, p o k!

Torsdag.

Matchen igår. Ja, vad ska man säga. Vi förlorade. Dommaren sög, sämst. De spelade tjongfotboll och det studsade lätt för dem. Aja, 3-1 blev dommen, och jag fick spela i typ 10 min, hehe.
Det är bara att ta nya tag, match på hemmaplan på söndag, då jävlar!

Har precis käkat lite mat, och ska nu på träning. Känns skönt att röra lite på sig, beach 09 ligger i baktankarna...

Hare gött, hörs mera senare!

Fräsch...-are.

Har pillat in linserna och sminkat mig lite, ser ut som en männsika igen nu. Jag har även hunnt trycka i mig lite glass, vilket jag ångarar lite nu.. Sitter och tittar på SATC the movie, för sjuttielfte gången. Men den är bra så bra :)

Och har jag gjort någon läxa? Ehh, nej. Bra jobbat.
Och vid fem ska jag bort, och kommer vara borta hela kvällen. Ska till Bollsta på match, får dock inte spela (lång historia), men ska med och stötta såklart :)
Ha en bra dag, pussipuss!

Update:
Fick just ett telefonsamtal från min tränare. Jag ska spela ikväll i alla fall, eller kanske. Så det är bara att packa väskan. Skit, har ju både fotbollskorna och benskydden i moliden. bajsa! Aja, jag får väl ta de gamla då, härda!

Onsdag.

God morgon tänkte jag skriva, men god tidig eftermiddag passar kanske bättre... Vi är som sagt lediga från skolan idag, då vi istället ska jobba hemma för en slant som vi sedan skänker. Har skrubbat i duschen nu på morgonen, kände mig som askungen.. Lite renare blev det i alla fall:)
Sitter här i underkläder efter en dusch, vet inte vad jag ska ta på mig riktigt. Måste ta tag i lite skolarbete med, nästa vecka är sista veckan att lämna ina allt = panik.

Detta måste jag göra:
* Biologiarbete om Charles Darwin
* Geogrsfiarbete om Chile
* Engelskaläxagrejs
* Matteläxor
* Skriva ut ett nytt hemkunskapsabete, eftsom häxan inte godtog det utan en fucking framsida (ja, vi hatar henne)
* Något med som jag glömt..

Bra Erica, känns som om den kommande veckan kommer bli kul.. Säger som Rebecka, borde lägga till en påminnelse om att skaffa mig ett liv sist på listan....

Bus, fika och tjuvar.

Hejhopp!
Nu har mina busiga småkusiner på 1, 5 och 4 + moster just farit hem. Vi har fikat gott av en paj som de tog med sig, busat i massor och varit ute en sväng. Den äldsta tycker det är såååå roligt att vara polis, och det är då min bror som är tjuven. Det slutar alltid att hon sätter honom i "finkan" och ger mig stränga order om att han inte får gå ut, och att det är vatten och bröd som gäller. hehe. Söta som socker är de i alla fall :D

Nu ska jag snart åka till en kompis, är ledig imorngon så det passar ypperligt! :)
Ha en bra kväll, lots of love, Erica.


Bästa busfröna!

Tisdag.

Halloj!
Hur har ni det en tidag som denna? Jag har det bra, lite småseg sådär, men jag ska inte klaga. Gick nämligen veckans sista skoladag idag, eftersom vi har "operation syskonskola" imorgon då alla är hemma och arbetar ihop pengar till ngn organsisation, på torsdag är det ju röddag och på fredag klämdag. Så det känns alla tiders!
I övrigt händer det inte mkt alls på min träningsfria dag. Väntar på lite besök av moster+kusiner, samt middag.


Dagens: Randig tröja, Åhléns.
              Vitt ribbat linne, Åhléns.
              Thights, H&M.
              Diverse accesoarer.

Kväll.

Hej o hopp!
Läget gullrumpor?
Men mig är det alla tiders, har varit och tränat ikväll och just tryckt i mig lite frukt och turkisk yoghurt. Är magen glad, är Erica glad :)
Sitter och ser på "Spårlöst" i brist på annat, men det är ganska bra. Spännade att leta reda på en släkting, och hitta den med, utan någon som helst information i början. Undrar om jag har någon nära att leta reda på, fasst det hade jag nog vetat om i så fall. Tänk en bror eller syster, som mina föräldrar har adopterat bort för en herrans massa år sen, det vore ngt det!
Men jag ska nog vara supeglad att jag har alla mina nära här, och inte påandra sidan kontinenten. Och det är jag!

Ska snart gå och göra mig klart för natten, samt lägga fram kläder och saker jag inte får glömma tills imorn.
Det blr nog bra det. Kan behöva lite extra sömn i natt med tanke på att klockan blev över 12 innan jag kunde sommna igår. Suck-

Ha det bra, dröm sött <3

Måndag.

Idag är det måndag igen. herregud vad tiden går. Kanske man ska börja pensionsspara? Känns fan som en bra ide´, innan man vet ordet av så sitter man det; 80, ensam och med rörelsesvårigheter....
Nej usch, inte tänka nu så Erica, du är faktiskt bara 16..

Dagen har varit bra, eller bra och bra, så bra den kan vara på en måndag när man är i hålan (skolanbajs). Hade bara en helt vanlig dag med sega lektioner och äcklig lunch. Fick tillbaka fysikprovet (atomfysik) och jag fick (trummvirvel): MVG. Känns bra, fan så bra. Tror mitt fysikbetyg är säkrat nu, yey :)
Fick även tillbaka svenskarecenssionen på eftermiddagen, MVG där med, mumsfilibaba! Sista lektionen spårade ur lite, som alla andra måndagar då vi har svenska och so kaka på kaka. Hela klassen började diskutera om vem som varit ihop med vem, och nu pratar vi mest mellanstadiet. Det visade sig att många hade varit ihop med samma, känns nästan som incest, hehe.

Träning ikväll vid 7, kanske ska göra något vettigt innan, istället för att sitta här på min feta bak och glo.
Pussgullgull!

Tillägg: Satt är inget ord! Eller jo, i sambandet sitta, satt, suttit. Men inte när man menar "så att". Har sett det på många ställen, att det används i sammanhang som: Vi försov oss, satt vi missade bussen. (Vi försov oss, så att vi missade bussen)
Att säga det är helt ok, men icke att skriva.
Okej?!!
Tänkte bara bidra emd min kunskap och läxa upp er, hehe.

Kväll - typ.

Sitter och tittar på GG, som precis gick över i reklam. Har förut laddat ner och sett i amma takt med USA, men efter lagen gick i lås första apri har jag inte laddat ner mer. Missade även avsnittet förra helgen, det som var efter det som jag sett senast, så jag hinner inte riktigt med, men gud så bra det är!
Har nyss tvättat bort en ansiksmask, och ska sendan gå och duscha när programmet är slut. Har kännt mig så sunkig hela dagen så det kan behövas.



Ha en bra kväll!

Söndag.

Hej allihopa!
Hur är det idag, har ni en bra och lugn söndag? Det har jag, bra och lugn alltså. Vakande sent idag, på tok för sent faktiskt. Käkade frukost framför tv:n och njöt av ensamheten då m o p var på golfbanan, och broder fortfarande sov. Sen tvättade jag och klädde på mig lite snabbt, och slog en pling till Sara som är hemma över helgen. Hon går skidgym i Sollefteå och därför inte hemma så ofta, lika så hennes tvillingsyster Malin som bor ännu längre bort nu för tiden. Jag saknar mina älsklingstvillingar!
Var där en stund i alla fall, men upptäckte till min förvåning två killar som delade soffa med henne när ja kom dit. Kul tänkte jag, inte alls pinsmant, nej nej. (Det var allså två kompisar som föjlde henne hit från Solle) Jaja, det är sådanda sociala situationer jag inte gillar, men jag äverlevde, hehe...

Har just ätit lunch, det blev grillad hamburgare som 99% av alla andra hemmalunchar under grillsäsongen. Det är finfint väder ute med, så jag funderar på att sola, blåser lite bara...

Nej, hör av mig senare. Pusspuss!

NOGRE VINNARE ESC 2009!



Grattis! Tycker fortfarande att ni i övriga Europa var för snåla mot Sverige...
Norge fick poängrekord, inget land har någonsin fått så högt resultat, så jag antar att det var fullt rättvist :)

Dagen.

Hej och godkväll!
Har varit och jobbat med laget på en fest ikväll, och innan det stan hela dagen, så därför en dålig updatering.
Är supertrött nu efter flera timmars spring med disk och tomglas. Var ganska kul ändå, tjejerna är så jävla sköna! haha.
Sitter och ser på Eurovision Song Contest. Norge dominerar fan! Tycker dom är bra och trodde på förhand att de skulle gå bra för dem, men inte såhär bra.. Kul i och för sig, men komigen, Sverige förtjänar bättre! Marlena är skitcool, verkligen, och hon sticker ut. varför röstar ni aldrig på oss? gaaah, varje år säger vi: Iår kommer vi vinna, iår har vi en superlåt! Men år efter år blir vi besvikna... Typiskt. Men det är inte klart än, så hoppas hoppas!


Dagens inköp: Vit randig tröja, Åhléns.
                         Vitt ribbat linne, Åhléns.
                        Svarta byxor, Vero moda/Only.
                        Underkläder, h&m/Lindex.


Hämtade mina nya älsklingar. Smokin´ hot!


Nej, komigen nu sverige!

Norway


Kastar in Norges bidrag, skitbra!

Gårdagskvällen! / Lördag.

Gårdagen spenderades som sagt med favoritbrudarna. vi träffades på Mat Companiet vid sju och käkade så klart. Vi satt där i några timmar och snackade och skrattade, precis som det ska vara. Efter nio någon gång (tror jag) åkte vi vidare till Sara, där en smarrig kladdkaka väntade, själv var jag skitmätt från middagen, men hålla, vem kan motså en kladdkaka?!
Mer prat blev det under kvällen, och ja, det var nog det enda vi gjorde åt och pratade, hehe.

Vid tolv åkte jag hem (trött och seg)och de andra till Julia. Tack för kvällen alla, love u all!<3



Jullipulli och Cajjabajja!



Sara och jag.



Gott, lite för gott kanske...


Nu ska jag pilla in linserna och sedan åka in till stan. Måste bla köpa ett par svarta jeans och lite nya underkläder.
Ha en bra dag!

Aoutch!



En mycket fräsch bild, oja. Men jag måste bara få lite medlidande över min stackas tå. Blev stämmplad igår på träningen, en dobb PRECIS över min tå! Syns det att den är blå och röd? (Alltså nr 2 från höger). Säg ja, annars blie jag ledsen.

Nu ska jag göra mig lite i ordning för a nigt out! (Alltså middag på en "resturang" i byn, hehe).
Puss, ha en bra frdagskväll!

Fredag.

Guud så skönt med fredag och helg, håller ni inte med?!
Dagen har varit bra, inget särskillt som hänt faktiskt. Planerna för kvällen ser ut som förljade: Vid sju är det middagsdags med brudarna, supermysigt! Sen åker vi nog hem till Sara och bara umgås. Det blir nog super.
Känner mig lite hungrig och funderar på vad jag ska äta, enchiladas kanske? Aja, vi får se.

Såg en reklam för ett nytt program med Paris Hilton. Detta är inget dateingprogram eller frpgesport, nej. Nu söker hon efter en ny bästis. Alltså detta är det mest patetiska jag hört på länge. Hon får alltså ett tv-program dit folk söker för att få chansen att bli hennes nya bästa vän. Hålla?! Vart är världen påväg?
De som söker har självklart bara en anledning. Att få vara med i tv och bli känd som Paris nya följeslagare. Paris kan ju bara tycka att detta är bra av orsak, att få hamna i rampljuset igen. Om hon nu hittar någon "soulmate" kommer hon dumpas efteråt, sånt kan aldrig hålla.
Nej, detta är nog inget som jag kommer följa. Men som sagt, patetiskt!

God kväll!

Hur är det cutiepies?
Med mig är det bra, sitter och tycker synd om mig själv över en tå som blev mosad på träningen. Men å andra sidan, vad är en ond tå? Det finns de som har det betydligt värre, så jag klagar inte, aldrig..

Sitter och slötittar på Mello, tror det är kvaö nr 2 nu, med bla Norge. Love them! SKitgullig kille och jätte glad låt, precis min stil ;) Ska snart hoppa i säng och ladda för morgon dagen. Och med att ladda menar jag att försöka ta mig upp imorn, hehe.

God natt snyggingar, dröm sött!
(C, det kommer en helbild, men inte än. Vill hålla er på sträckbänken. Men den är drop-dead-georgeuos!)

Sneak-peak.

Vad kan detta vara?
Kan det vara Ericas avslutingsklänning?
Kanske, vem vet?

OBS! skorna ska bytas ut och benen ska brännas på.

Torsdag.

Hejåhå!
Hu har ni det idag?

Själv har jag det rätt bra, inte så jag kan klaga i alla fall, hehe. Väntar på att mamma ska komma hem och laga mat som jag kan äta innan jag drar på träning, så jag ränkte titta in här under tiden ;)

Dagen har varit ganska bra. Hade möte med elevrådet samt två politiker på förmiddagen. Vi pratade mest om skolmijlön och vad vi tycker är bra/dåligt. Annars så var det bara vanliga lektioner och skoldagen avslutades med spanska, som gick sådär, godkänt.
Nu kom mammsen hem, så jag ska gå och packa väskan, och sedan, äta!


Elin aka Ordförande in acton.


Jag var lagomt road att bli fotad, hehe.

xoxo, E.

Kvällen.

Tjohej!
Vad gör ni busungar?
Jag sitter och tittar på Grey's, och varvar med spanskan som faktiskt nästan sitter. Lättnad!
Tidigare ikväll var jag på skolan och deltog i ett möte med "föräldrarådet". Det var och Elin som kom från elevrådet. Vi pratade om allt möjligt, så som problem på skolan, men även hur man kan förbättre miljön för alla som vistas där. Jag tycker det är ganska kul med sånthär, att få höra vad andra tycker och tänker, samtigt som jag kan vara med att påverka. Sen är jag lite av en "gossipgirl" som gillar skvaller och sånt, hehe.

Börjar bli trött och tröttare, så jag ska snart tänka på refrängen.
Ha det gott, sov lugnt!

Onsdag.

Jag börjar få lite smått panik. Det är redan onsdag, alltså snart helg. IGEN. Herregud vad snabbt det går, jag hinner ite med!

Dagen har i alla fall varit ganska bra, händelserik måste jag säga. Började med NP i spanska i morse, vilket gjorde att svenskan blev inställd, "ono". Gick sedan ner på hemkunskapen och idag var det dags att baka. En smarrig kladdkaka blev det, och tilläggas bör att denna lektion är precis innan lunch, tror ni att jag var sugen på fisk sen?, eeeh nej.
När vi åter var i skolan (alltså byggnaden med alla klassrum), var det en himla hallå överallt. Det var dags i år igen, nu skulle en annan skola komma och bomba oss med vatten. Lärarna fick reda på allt, och rektiorn gick tillsammans med dem och polisen givakt för att förhindra detta, och de lyckades. Förra året var det nästan ingen som visste om det, så vipps hade vi ett 40-tal mer eller mindre okända elever kutandes i korridorerna med vattenballonger och flaskor.
Kul eller inte, önodigt är det med vattenskador, så jag har full förståelse för de oroliga vuxna, hehe.

Har just fikat, så sockerhumöret (ja , jag har ett sånt) är på topp. Har fått hem två tidningar i brevlådan idag, vr och cosmo, loveit!
Måste ta tag i spanskagrammatiken som ska redovisas imorn. Hur det kan låta? jo, här ett smakprov.

Hablar
Hablaba
Hablabas
Hablaba
Hablábamos
Hablabais
Hablaban

Uttala det fr dig själv. Sjukt? ja.
Roligast är "hablabajs" - högstadiehumor.





Slurp!

Eller kanske snarare gegg.
Det blev en smoothie ikväll, och den blev super! Vi hade tyvär ingen vanlig naturell yoghurt, så det fick bli turkisk yoghurt istället. Den är väldigt tjock och lite fetare, lite lyxigare enligt mig. Den bestod i alla fall av: Hallon, banan, yoghurt och en nypa vaniljsocker.
Det är bara att mixa allt, och sedan hälla upp i ett fint glas. Eller som i mitt fall, en kopp eftersom glaset hade blivit lite för litet :)




Nu ska jag se vidare på DH, och såklart heja på Sverige i Mello :)

Home.

Hej, puuh. Vart har min energi tagit vägen, någon som sett den?
Sitter och väntar på att klockan ska gå konstigt nog, jag som alltid har så mkt att göra! Jag vill att klockan ska vara nio, att tv:n ska visa DH och att en fet smoothie ska finnas i min hand.
Vad kan jag göra åt dessa tankar?
Jo, en smoothie kan jag gott göra mig, klockan får jag dessvärre lämna till verkligheten och låta den gå som den vill.. Jag kan ju i och för sig sitta här ett tag till, jag brukar sällan ha några problem med att fördriva tid framför datan.

Som sagt, något i magen vore greate. Men jag är en sån som gärna sparar det goda och myser extra till Desperate som börjar om 40 min. Älskar att sitta för mig själv (eller något trevligt sällskap, hehe) och mysa med ngt gott att äta.

Ha en superkväll, skäm bort er!

M.V.


Här kommer en gammal goding. En riktigt skän låt som jag aldrig lessnar på. Jag älskar texten och den är perfekt när man är ute och går i sin ensamhet, eller bara vill tänka.


Lyssna, ta in, älska!

Mario Vazquez - Gallery.

Tisdag.

Hej på er!
Nu har jag varit hemma i ca 30 minuter, och hunnit fika lite sokerhöjade livsmedel. Vi hade som sagt NP på förmiddagen, 8.30-11.00. Kan säga att hjärnan var som mos efteråt. Hur det gick vet jag inte, och ärligt talat så bryr jag mig inte heller... Är så grymmt skoltrött att jag skulle kunna kräkas på hela skolan. Skämt o sido, men det börjar blir nog nu.

Nu ska jag snart leta reda på ngt lämpligt att käka, byta om och sedan sätta mig på moppen och brumma till skyttis för träning, Sista träninegn på konstgräset nu, buhu. Vill inte spela på grus, men jag antar att det är bra med tanke på att vi nog har det första mactherna på grus. (Ja, jag bor i norrland, här är det långtifrån sommar och gräs)

Ha det bra, tittar in senare.
tjing!

Duktigt!

Denna kväll har faktiskt kommit till mer nytta än jag trodde. Kom på att det var dags att renbädda, samt byta till sommartäcket för att slippa svättas ihjäl. Så det var precis vad jag gjorde. Jag renbäddade och dammsög i samma veva, det var otroligt dammigt! Efter städningen tog jag en dusch för att kunna krypa ner fräsch ikväll, looking forward to it!
Har även skrivit klart hemkuskapen, eller jag tror det i alla fall, men kunde dock inte skriva ut pga pappersbrist i skrivaren, men jag behöver inte få in det förän på onsdag, så det är lugna puckar!

Imorgon ska jag och resten av niorna på min skola ha ett "test-nationellaprov" i no, biologi. Ingen av oss vet vad det är för typ av frågor, så det är omöjligt att plugga, vilket ger mig ngt att skylla på om det går åt skogen, hehe. Hoppas det är mest "tänka-själv-frågor", med tanke på att det vi tidigare lärt oss åkte ut ur hjärnan fortare än det for in.
Men men, det får bära eller brista, göras ska det. Och hela förmiddagen tar det tydligen, hela. Jippie. Mums.

Over and out, wish me luck!

It's up to you!



Jag är säker på att ingen av er har gått miste om fjolårets, och kanske årets hetaste camback. Ray ban Wayfarers, en klassiker som nu återigen syns på var och varannan kändis.
Jag tycker de är döheta, och blir snart en lycklig ägare till ett par.

Just Wayfarer-modellen är enligt mig väldigt stilren och enkel, men dock så underbar! Påminner lite om gangster-stilen i gamla filmer...

Som sagt, helt okända är dem inte.


Nu var det inte just dessa jag tänkte skriva om, utan denna sommars nyhet. "Clubmastern". Enligt min optiker så är det dessa som ny syns på alla stekare som håller till på Stureplan.


Ray ban - Clubmaster.

Så, vad sägger ni, hitt eller miss?

Själv tycker jag inte de är någon höjdare, men om man vill sticka ut, så javisst!

Måndag.

Tjohej!
Hur är det med er?

Med mig är det bra, bara lite träningsverk som får mig att känns mig som en gamal tant, men det får jag stå ut med, skylle mig själv. Dagen har varit helt okej, tröttsamt att vara tillbaka i skolan, men nu är det inte långt kvar, vilket känns muy bien!
Har inte gjort ngt alls efter skolan, kollat datan, käkat lite glass och bara varit. Så kommer nog resten av min dag se ut med, om jag inte ska bita tag i hemkunskapsarbetet om Italiens matkultur. Det är inte ngt stort arbete, bara lite info kort och gott. Så ja, vi får se om jag är en duktig flicka eller ej. känner på mig att det senare alternativet kommer gälla...


Har ni hört denna btw?
Vet inte vad jag tycker, nog inte riktigt i min smak. Känns som en typisk låt som blir en plåga...Men alla har sin åsikt, that´s true.
Svenne banan.

Home again.

åh vad klockan går fort! har just ätit middag och inser att klockan snart är nio! Jag är så trött och slut men har ändå så mkt kvar att göra innan jag kan däcka i min alltför inbjudande säng.

Matchen ja, vad ska man säga? det var ett skämt. Måste börja med att säga att jag inte spelar med "mitt riktiga" lag, utan i ett annat som idag bestod av 11 spelare (ingen avbytare), från två olika lag. Vi har alltså inte tränat ihop som ett lag tidigare, och därför funkade det inte alls. Vi förlorade i alla fall med 8-2, inget jag går och deppar över, men det är surt ändå..
Skulle kunna ge en långa analys av macthen, men jag orkar inte.

Nu måste jag gnussa in engelskaglosorna till imorn, yey. not.

Puss och god natt!

I'm off!

Sådär, väskan är packad, håret är slarivig uppsatt och humöret är på topp!
Nuväntar jag bara på mat, och sen ska jag möta upp laget och sedan vidare mot Junsele. Håll en eller två tummar för oss, det är vinst som gäller!

Söndag.

God morgon sötnosar!
Sovit gott?, det hoppas jag.

Jag ska just ta tag i dagen och kläpå mig, käka något och packa väskan. Vid kl ett drar jag till junsele fö match, känns ganska kul faktiskt. Lite småjobbigt med resan (enkelväg ca 1 h), men vafan, det får man ta. Tittar ut och ser solen, känns asbra med tanke på att det regnat de senaste dagarna, inte konstant, men ändå.

Ha en bra dag, hör kanske av mig ikväll.


Ladda,ladda,ladda!

Lördag!

Hej vänner!
Idag är det lördag, mitten av helgen. Jag har inte gjort mycket alls idag. Vaknade innan 11 någon gång, tog en dusch och klädde på mig. Sen kom mamma och pappa hem = lunch.

Har sedan bara slappat och städat upp lite på mitt för kaotiska rum.
Vad gör ni idag?

Min fredagskväll.

Hej alla!
Hur hade ni det igår? Kul hoppas jag, som jag!

Som jag skrev så drog jag till Bellan, för att fira hennes födelsedag som ägde rum i tisdags. Det var jag, Bells, Cajsa, Sara, Elin och Rebecka. Vi fikade, pratade en massa, skitsnack som vanligt hehe, och spelade ett spel. Jag har kommit fram till att man inte blir så trött av något som en kväll men tjejgänget. Vet inte varför egentligen, men det kan ha och göra med att det ofta förvandlas till en hönsgårs, då alla ska överrösta varandra, men det är kul :)
Vi gick vid tolv, då jag jag föbi hos en annan kompis som bor precis brevid, och var där en stund.
TAck för kvällen alla, det var super!



Fick en "repuest" på denna låt igår, och det är klart att jag lägger upp den!
Jag gillar den själv väldigt mycket, skitskön!
- Lilly Allen, Fuck you

Fredag.

shit alltså! nu är det helg igen, kan inte förstå det.
Jag ber om ursäkt för att det inte blev ngt inlägg igår, men jag var så j-kla trött, och kännde ingen motivation.
Nu har jag precis kastat i mig lite fil och mackor, för snart ska jag fara på träning. den slutar vid och då ska jag hem och käka en snabb middag och duscha, för att sedan åka till Bellan, det blir skoj :) Hinner därför inte skriva så mkt mer nu, men jag har haft det bra idag, hoppas ni haft det med!

 istället för dagens outfit kommer: gårdagen outfit!



Skjorta - Tiger of Sweden, ärvd av pappa
Jeansleggings - MQ
Skor - din sko
Skäpt - old as hell

Anatomi, godis och trötta ögon.

God kväll!

Jag ligger här i sägen med datan i knät och blicken på tv:n och Grey's. Jag suttit med min engelskabok i en timme och röjt igenom några kapitel. Får läsa ut den imorgon och ta tag i "bookreporten" som ska srivas, blaahaaa säger jag om det.
Nej, jag får ursäkta för få och tråkiga inlägg idag, men nu ska jag tillabaka till sjukhusets värld!


Onsdag.

Tjohej!
Hur har ni det idag, lite blött som jag? Det har nämligen regnat idag, och som värst när jag hade satt mig på moppen påväg in till stan, perfekt. Jag såg ut som en dränkt katt och det kännes som om jag hade kissat på mig när jag kommit fram, verkligen kul.
Jag åkte i alla fall in med Julia, och vi var där i någon timme och sprang några ärenden. Ett stopp på Godishuset blev det med (som numera finns i övik), vilket jag har lite dåligt samvete för nu, hehe. Men wth, gott är ne´.

Nu funderar jag på att kontakta mamma, för att se om hon har planerat på att komma hem och göra middag, i år.

Ha det kung, xoxox.

(Och rebb, bilderna är spegelvända eftersom jag har en inbyggd webbkamera i datan, så då blir bilderna så, hehe)

nightinight.

Hej och godkväll.
Tänkte bara titta in och visa att jag lever. Träningen var okej, kallt och blött på grund av det förbaskade regnet. Har fikat, sett på DH och inte mkt mer. Ska raska mig i säng nu, jag har fått på tok för lite sömn de senaste dagarna, illa.
Imorgon blir det skolan som vanligt, sen ska jag nog in till stan en sväng för diverse ärenden.

Här kommer lite Underbar kvällmusik för era örons njutning. Jag vet att jag lagt in det tidagare, but it´s never to much of this !


Ja det är Twilight, men det gör mig galen. Galet lugn och harmonsik. Jag vill dö till denna musik, eller nej, leva!

himmel och pannkaka!

En lagkamrat länkade tilld et här klippet på vår lagsida och föreslog killen som styrketränare åt oss. (skämt och sido)

Seriöst, titta. Detta är lugnt på min topp 3 lista i det galnaste jag sett!

http://www.snabbstart.com/film/7c2f4793e1

Tisdag!

Måste bara börja med att önska min underbara vän Isabell grattis på födelsedagen, nu är du 16! :)

Ja, hej på er!
Nu är jag hemma från skolan, vår sista lektion (matte) blev inställd eftersom vi hade 100 minuters mattenationella imorse, som gick skapligt bra. Vill inte säga mer än så innan jag får veta resultatet, hehe. Dagen har verkligen gått superfort, kommer knappt ihåg vad vi gjort.
Idag kom även Elin med våra klasströjor som vi beställt. Ni vet sista året på högstadiet är ju stort, och att vi är nior och störst måste markeras! hehe.

Nu ska jag kila ner och hämta något att äta, fylla på med energi, så jag kanske orkar ta tag i någon matteläxa, jippie.
Sen ikväll innan 7 drar jag på träning, hoppas att regnet inte kommer tillbaka bara!


Ja, hm. inga komentarer.


Fram, humor. hahaha!


My beloved class!

Hare gott vänner!

Klapp på min axel.

Denna gång höll jag mitt löfte, jag är duktig!



Världens konstigaste bild, men what ever, bättre än inget :)
(och beträffande röran i bakgrunden, bli inte förskräckta, jag är faktiskt tonåring)

Nu ska jag belöna mig med lite frukt, tycker mig minnas en mango i kylskåpet, mums!
Sen blir det ngt inte lika bra, matte..

Ha en bra kväll, xoxo.

häst, hund, fågel, gris.....

Jag har funderat på det här med Svininfluensan. Först var det "galna ko-sjukan", sen kom "fågelinfluensan" och nu "svininfluensan". Vad kommer här näst? Hundfebern?

Jag är inte särskillt insatt och absolut ingen expert. Som jag har fattat det är det som en förkylning, ett visus. Det kan drabba alla, männsikor och svin (grisar), men är farligast för barn och gamla, då de inte är starka nog att klara av det. Jag vet inte heller om vi ska oroa oss, men jag gör inte det, än.
När hela grejen med fågelinfluensan härjade, visste jag inte heller riktigt vad det var, och int evar jag rädd heller. Känner ingen som råkat ut av ngt av detta, så jag känner mig trygg.
Fast kanske borde vi ora oss? Tänk om vi alla drabbas av detta, om det bara blir större och större?

Jaja, ingen fara på taket. Det är bäst att vänta och se vad som händer innan jag skaffar mig en egen liten karantän...

Måndag - 100 måsten 0 ork.

Hej på er!
Hur har er dag varit? Min har inte varit så bra. Eller det var inget fel på dagen i sig, men jag hittade 1000 saker som gjorde mig irriterad och gjorde att mitt humör inte var på topp om man säger så. Jag kan inte ha varit lätt att vara runt...
Nu sitter jag i alla fall och tittar på tv, vad annars? Borde plugga, har mattenationella imorgon tillsammans med resten av landets nior. Hur känns det inför det då? -Skit.
Känner att min senste mattetid inte varit bra, vilket gör mig mkt orolig inför slutbetyget. Jag hade MVG, men tappade det, skitkul. Tanken var att jag skulle göra asbra ifrån mig på prov, men det har varit medelmåttigt. Även fast detta betyg inte kommer påverka mina slutbetyg särskillt mkt, så känner jag verkligen att jag vill ha högsta. Matte och jag, vi borde vara goda vänner!

NO-provet idag gick okej, inte mer. När jag bläddrade igenom det kände jag bara: fuck, jag skulle ha pluggat mer.
Det fanns massa saker jag inte alls tränat på, medans det inte fanns så mkt om det jag Hade tränat på. Visst är det alltid så? Typiskt.

Nej, nu ska jag göra något nyttigt. Känner att jag borde ta mig ut på en joggingrunda ikväll, det behövs!!!!!!

Puss på er!



Söndag.

Hej amigos!
Hur har ni det? Jag har det bra, känner dock hur paniken kommer smått krypande.. Jag har nämligen prov imorgon, atomfysik, vilket jag har noll koll på just nu. Känns bra, kul att jag väntar till sista minuten som vanligt.
Idag har jag bara slappat, varit hos Julia en stund osv.
Nu är helgen slut, men jag måste ändå säga att jag tycker den ha varit bra! Torsdagen och sista april var riktigt skoj, fredagen blev en dag för recovery (hehe), och igår var jag hos en kompis :). Vädret har även det mest varit på topp, jag har fått lite färg här och där, störtskönt!

Nej, om jag inte tar tag i no:n nu kommer miin natt bli ett helvete. Ha det bra!

Flo rida.

Right round.



Hemma igen.

Nu är jag hemma igen, det blev en ganska kort kväll. Jag är supertrött och ser verkligen fram emot sängen nu, det blev inte så mkt sova inatt. Jag delade säng med Isabell, som inte var helt 100 om man säger så. Cajsa låg på golvet och om någon vaknade, vaknade alla. Detta resulterade i att vi vakande 1000 ggr kändes det som, och då var jag nog ändå den som sov mest. Men vem är jag att klaga? Det är bara fredag för sjutton, helgen är ung.

När jag brummade hem fick jag åka slalom på vägen, för att undvika det flesta av alla miljoner grodor som finns överallt. Jag har minne av att det alltid är vid sista april som de kommer, stora som små, men det kryllar av dem! Det satt en liten rackare utanför dörren och klädrade på en glasdörr, usch. Jag hatar grodor.

Nej, nu ska jag gå och pilla ut linserna (jag är som fräslt, jag kan se!), och sedan krypa ner i min underbara säng!

God natt!


"mums"

God kväll!

Nu har jag precis kommit hem från min kära vän Julia, där jag ätit middag tillsammans med bror och julias familj. Det bjöds på grillat, supergott!

Har varit ute i solen i flera timmar idag, känner mig lite bränd på bröstet, men sånt får man tåla om man inte smörjer in sig..
Känns bra att våren och solen är här, så min bleka kropp kan få lite färg, det har jag saknat!

Nu ska jag ta mopeden till Isabell, där Cajsa är också. Det blir bara en lugn kväll ikväll skulle jag tro, behövs!

Ha det bra lovers, xoxo.

Fredag.

Jag går runt och tror att det är söndag, för det känns verkligen som så. Känns som om det var lördagskväll igår.. Men det är ju bra i och för sig, för nu har jag ju hela helgen kvar!

Gårdagen var i alla fall jättekul. Vi började hos Cajsa med middag och efterrätt och bara hade det bra. Sedan blev det utgång (vilket menas ut på byn när man är i min ålder, hehe) där vi träffade en massa folk, det var trevligt!
Kvällen, eller natten rättare sagt avslutades hemma hos Cajsa där jag har sovit i natt. Nu ska jag ta en dusch och sedan gå ut i det fina vädret :)

Hoppas att ni har haft en bra gårdagskvällmed, pusspuss!

(Kanske kan lägga ut lite bilder beroende på om jag kan få tag på några, själv fotade jag inget alls tyvär)

RSS 2.0