Twenty years

wonderful.

Pics.

Är trött, skulle kanske behöva sova en halvtimme eller så, men det orkar jag ej. Tur i ett läga som detta att jag fått väldigt underhållade presenter när jag fyllde år.

Känns som om detta kan hålla mig sysselsatt i några timmar^^.


Fick denna superfina väska av Jullan och Bells igår, tack!


Av mammsen och pappsen fick jag bl.a. dessa, är de inte grymma? :)

-Nej, nu ska jag nog ladda igån vänner säs. 4.
Ciao!

31-01-09

Hejhopp!
Lördag idag, känns mer som söndag måste jag säga. Är så himla trött och har inget särskillt planerat idag. Har nyss, eller det var ett tag sen, var jag i stan på öppethus på Nola och Park (gymnasieskolar här i Övik). Gick först på Nola där jag träffade Maja och vi gick sedan till vånging tre och fyra, där Naturarna håller till. Kändes konstigt att gå runt och "kolla" på alla som hade valiga lektioner. Fasst i och för sig är det ju de som är meningen med sånna här dagar. Det verkade i alla fall bra, och skolan värkar helt okej den med :)
Åkte sedan upp till Parkskolan och mötte upp bror, dom hade redan packat ihop, så vi gick bara en svång och kollade in skolan. Efter dessa besök blev jag inte säkrare på mitt val, snarare tvärtom. Jag har senaste tiden tänkt att Natur är bäst, men nu är jag lite tillbaka och svajar på teknik, som egentligen var det jag tänkt från början. Men jag får väl tänka efter och känna..

Sitter nu och lyssar på Gavin, kan nog inte lyssna för mycket på hans nya skiva. Den är så GRYMT bra, så jag kan inte annat än rekomendera den! :)

Fredag!

Tjoo!
Ojoj, helg nu igen. Det är inte klokt vad tiden går fort. Och nu är fredagen redan slut, och jag ska hoppa i säng. Girlsen har varit här hela kvällen, och vi haft så kul! :) Tack alla för de fina presenterna med ;)
Nej, mina ögonlockfaller snart ihop så det är bäst att gå och barta tänderna medan jag ännu är i medvetande. imorgon måste jag nog masa mig in till stan med mamma, om hon har tid, och besöka gymnasieskolar inför min allt för svåra val. Jag funderar mellan natur-Nola, och teknik-Park. Sen vet jag inte riktigt med samhäll, kanske ekonimi eller språk.. Det är för svårt att bestämma sig vid 15årsålder, eller oj, vad skriver jag?
Jag är ju 16 nu! :D

Nu SKA jag gå och sova, sorry for dålig update; Här kommer en bild från gårdagens kalas!

Mamma, Sandra (kusin), Jag som öppnar ett paket (me like), Ida (kusin) och bror.
Ja, man borde få fyla år oftare, helt klart!

Torsdag - Bra dag!

Hej på er!
Idag är den 29, vilket betyder kalas. Det är idag min tur att fylla sexton, vilket är superroligt men kvällen börjar lida mot sitt slut. Dagen har varit super, skolan gick undan som ett jihu, och sen tog jag bussen hem (Jag tycker att jag får unna mig sånt på min dag). Vid 6tiden som släkten med paket (jippie) och vi bjöd på mat och fika. Fick massor av super fina presenter, så tack alla!
Detta har jag fått i dtora drag:
*skullcandy hörlurar (rosa)
*Naglar (fejk som jag kanske sparar till sommaren)
*Presenkort
*Almanacka
*dagboksalmanacka
*Vänner (dock två av samma säsong)
*bok nr två och tre av Twilight-serien (Fick även dem i dubbel upplaga, vilket visar att det var ett stort misstag att skicka ut samma önskelista till alla)
*"Spakit"
*Kläder (två fina toppar/tunikor)
*Lite prydnadssaker till rummet

När jag kom hem väntade även en liten överraskning i brevlådan :D Det var ett tjockt kuvert innehållande choklad och ett fint (riktigt utskrivet) foto på Robin (Bengtsson), från Cajsa som nu befinner sig i Thailand. Måste bara påpeka ett litet misstag i hennes underbara brev: Cajsa, du skrev att jag fyller 15, det är inte riktigt sant va? :p
Mensånt händer, I´ll forgive you!
Tack för presenten (även om den "riktiga" kommer imron), du vet verkligen vad jag vill ha! :D<33333333

Så imorgon kväll kommer mina girls hit på fika och annat trevligt! Det ser jag fram emot :)

Så, nu är min födelsedag snart slut, den har varit superbra, Tack alla!

Puss och hoppas att ni haft en bra dag :D

Mitt i stressen.

Hej!
Efter ett tvunget uppegåll så är jag tillbaka! Har haft två superstessiga dagar, är såå trött.
Igår var dagen D så att säga. Skoldagen var precis som vanlig, långdaragen men skoj på sitt lilla vis. Efter skolan gick jag och mina 5 "polenkompisar" direkt till församlingshemmet i Själevad. Där träffade vi Monica, som jobbar där och hon har hjälpt oss med upplägget med denna presentation av Förintelsen som skulle äga rum kl 7. Vi stressade runt som galningar med bilder åt höger åt vänster, ljus som skulle ställas ut, tyger, kläder och andra saker som skulle förtärka hela upplevelse-biten.
Vi fick i alla fall ihop en liten upplevelseutställning efter många om och men. Vi smackade upp 100000 bilder (känndes det som iaf) , funderade ut ett systematiskt system så var sak fick sin plats.
(Kan bara upprepa att vi hade en utställning och redovisning av vår resa till Polen som vi gjorde i maj förra året. Där besökte vi Auschwitz I och II, samt andra läger o.dyl.)
När klockan var slagen 7o´clock, anlände det mer och mer folk. Vi höll lite av ett "öppethus" dit bl.a. vår släkt, och lite kyrkigt folk kom. Vi började med en Power-point presentation där vi berättade till bilder och om vår resa i helhet. Sen bjöd vi ner dem till utställningen där de fick gå runt och bara titta och ta in, det blir lite physiskt jobbigt det med. Sen fick de gå upp och fika och prata om allt och inget. Kvällen avslutades i kyrakan kl 9, där vi hade en lugn och fin stund med lite predikan o.s.v. (Jag är inte religös, med eftersom vi gjorde detta i samarbete med kyrkan, så blev det fint ändå) (eller okej, jag är komfirmerad och döpt). Jag kom hem vid 10-tiden utmattad som ett as.

Idag på förmiddagen gjorde vi om samma sak för alla skolans 9:or. TRE GÅNGER PÅ RAKEN! Så himla trött blev jag, och vi kunde allt som ett rinnande vatten till slut, nästan.

Nu är jag nyss hemkommen från ännu ett skol-evenemang. Jag och Elin representerde elevrådet på ett möte med föräldrarådet, där vi diskuterade en MASSA frågor om bl.a. : Skolmijön, betyg, föräldra-elevstöd m.m.

Nu är jag såå här (visar med händerna) trött. Och inte nog med det. Jag fyller år imorn, jag är inte taggad dock...

Hela tiden kaka på kaka, men det är bara att ta sig igenom dessa bussydays!

Ha det bra gullhönor. (Nu ska jag sova, pallar in

Kväll, typ.

God kväll!
Sitter med spanskan, sååååå tråkigt. Visst, hemuppgiften är inte den jobbigste, men jag har ingen ork till det just nu. Vi ska tills på onsdag ha lärt oss att beskriva en typiskt vanlig dag med hjälp av reflexiva verb, ja ni hör ju hur kul det låter.Men det är väl bara att bita ihop antar jag..
Mami har just gjort klart pastasalladen till mig som jag måste ha med mig imorn. Det är imorn vi ska ha vår "stora" redovisning om Polen och förintelsen i samarbete med Svenska kyrkan på församlingshemmet här i Själevad. Det är Internationella minnesdagen för förintelsen imorn, der är inte många som vet det, inte jag heller för inte så länge sedan.. I alla fall så måste vi gå dit direkt efter skolan och vara där och förbereda till kl 7, då det är dags. Känns väldigt struligt med allt just nu, har ingen vidare koll på vad vi ska göra, eller Hur. Men jag hoppas med hjälp av lite kyrkligt folk tt det löser sig, det gör ju oftast det..

Skulle behöva tvätta håret med, fast det gör jag nog imorgonbitti. Kan inte sova med blött hår, för då ser det förj-vligt ut tomorrow.

See you and good night!

Yes, we do.

Lyssna, ta in, älska.

finaly done!

Har precis städat klart, såå fint det blev! :) I och för sig så plackade jag bara undan allt skit och kläder som låg framme, och damsög (Hade rätt stora dammråttor kan jag lova). Nu ser jag på vänner, sista säsongen och sista avsnittet, so good! Ska snart leta fram ngt recpept på något gott att baka tils torsdag. Några förslag? :)

Kollade posten för en stund sen. Hade fått brev för en gångs skull, tre till och med. Ett från banken, ett från Storumans folkhögskola där det stod att de ville ha mig sov elev på deras skidhem. Har fått flera likande brev, och det känns ju inte så angeläget med tanke på att jag har slutat med slalom efter förra säsongen :p Men men, man vet ju aldrig!
Brev nr 3 innehöll en guldmedalj och ett tack för vinsten i F 15-17 serien (fotboll allstå), som vi vann :) Ja, bättre sent än aldrig..

Nej, här kan jag ju inte sitta hela dagen;
Later!

allt och inget!

Kass uppdatering i helgen, jag vet och I appologize.
här kommer i alla fall en kort ressumé från helgen :)



I lördags var jag först på stan en sväng på förmiddagen (har nog redan skrivit det), för att köpa en födelsedagspresent till Julia. På kvällen vid halv 7 åkte jag och mami på hockeyn; Modo - Linköping. Det var mycket folk, så det var skoj. Klacken var på G, i början i alla fall. Det gick tyvär inte så bra för vårt Modo, matchen slutade 3-1 till Linköping. Grabbarna måste rycka upp sig nu; anars säger vi hejhej till kvalserien.




Vi hade finbesök med :) Måns Zelmerlöw framförde nationalsången för oss, Modofan som han är.



Självklart iförd en modotröja.



Sen i andra periodpausen åkte Malin Hållberg-Leuf (Konståkare härifrån Örnsköldsvik som även var med i stjärnor på is tillsammans med Tony Irving) till Cara Mia.

Trots att matchen gick som den gick så var det kul att vara på plats :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår hade jag träning mitt på dan, jobbigt som bara den, fasst kul med :) Sen på kvällen gick jag och tjejerna till Jullan och uppvaktade henne. Vi fikade massor, (För mycket som vanlugt) spelade spel och snackade skit ;) men det är ju så det ska vara när man är 11 tjejer.
Julia fick även min och Isabells present, och nu kan jag avslöja vad vi köpte; Ett presenkort på floating på Carolinas spa. Tror att hon tyckte om det, det hade jag gjort i alla fall.

Ja, så har min helg varit. Och Grädden på moset är att jag är hemma idag, ledig :) Så himla skönt! Har dock rätt mkt att göra, måste städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, göra So och Spanska, och kanske baka lite tillstorsdag (För ni har väl inte glömt att det är min tur att fylla 16 då! )

Ciao!

24-01-09

24 januari, vet ni vad det betyder?
Det är Erica dagen, vilket betyder att jag har namnsdag :D Grattis till mig, och till Oskar som fa´ktiskt fyller år idag, 16 närmare bestämmt!
Dagen har spenderats på stan, men Belliboo. Vi var på jakt efter ett födelsedagspresent till Julia, och vi hittade en tillslut. Vad kan jag dock inte skriva, för man vet ju aldrig :p Men en rackarns bra blv det, om jag får säga det själv.
Nu sitter jag och väntar på middag, det luktar kött; mums! Sen ska vi fika namnsdagsfika som jag köpt. Och sen vid halv 7 är det hockey. Tanken var att jag skulle dit med mama, men nu vill hon typ inte gå. Så jag får väl försöka ta med mig ngn annan...

Nej, nu måste jag gå på toa. :p

Hörs senare, ciao!

Määh..

..Isabella `Blondinbella`åkte ut ur Lets dance precis. Lite oväntat, i alla fall från min sida.. Även fast hon kanske inte var min favorit, så tycker jag att det var kul att se henne. Hon är en väldigt orginell person, så positiv och självsäker, det diggar jag!
Nu ska jag gå och borsta tänderna, krypa ner i sängen och läsa ut Om jag kunde drömma. Och när jag säger nu, så menar jag om en timme eller så. Jag får nog inte 'tummern ur arslet' snabbare än så..



God natt på er!

Laurel Music.

Älskar denna låt! Så otroligt vackert ledsam..

Lyssna, ta in, älska.

Shouldn´t have...

...har ont i magen. Har ätit lite för mycket godis kanske, men vafan, det är ju fredag. Sitter och spelar Tears in heaven (eller försöker i alla fall), det är skoj :) Har nyss sett Lets dance med mammsen. Det är faktiskt helt okej, lite långdraget med fyra reklampauser bara, blev så himla less så jag var tvungen att gå innan sita paret hade dansat. Måste säga att jag tycker att Laila är klart bäst, det ser så naturligt ut. Och dessutom tycekr jag att det är coolt att hon har så vågade kläder, fast hon börjar bli lite älre, om man nu får säga så.. Men jag tycker att det är helt rätt, för varför ska man inte få visa upp sin kropp om man är nöjd med den?
Nej, säger bara: Go Laila!

Nyheterna börjar nu, såg det tidigare med. Det har varit ett kniv dåd i Belgien, på ett DAGIS! En man som inte sägs ha någon koppling till förskolan, sprang in på ett dagis och knivhögg flera barn, vilka av två avliit. Det är ju helt Fruktansvärt. Tänk att lämna av sitt barn på dagis, där de ska vara säkra och leka och ha kul. Tänk att som förälder få ett samtal om att ens 1.5-åriga dotter/son ligger på sjukhus, eller ännu värre, har avlidit. Det är så hemskt att man inte ens kan föreställa sig det..
Man får ju bara hoppas att det är något allvarligt fel på honom, för hans egen del. Jag menar, en helt frisk preson kan det ju inte vara. Sånna människor förtjänar inte livet..

Nej, nu har jag ont i ryggen. Ska sätta mig lite bekvämare och klinka lite mer :)

Hare gött!

Nostalgisk.

Sitter och tittar runt på internet. snubblade in på detta klipp,
väcker det inte många barndomsminnen? :)
(avsittet är dock från långt innan min tid, men ändå)

23-01-09

guud så trött jag är. Känns som om jag gått runt i koma hela dagen..
Har nyss ätit en macka, eller två rättare sagt. Ska snart ta fram gitarren tror jag, blev inget igår..
I alla fall så har dagen varit bra, eller kort åtminstonde. Tre lektioner innan lunch, och två efter.  Spelade volleyboll på idrotten sista timmen, det var ju väldigt seriöst som vanligt *host*. Tog en dusch och satte mig på bussen hem, orkade inte gå och det är ju ändå fredag, så lite lyx får man unna sig! :)

Ja, fredag. Vad ska jag hitta på ikväll då? Jag vet inte än, men det löser sig nog. Har bara ett kapitel kvar av boken nu (Om jag kunde drömma), så himla bra den är!!! Ska läsa ut den ikväll tror jag, och sen är det bara att hoppas att jag får uppföljarna i födelsedagspresent alltså den 29, nu på torsdag. Och tårta vill jag ha, nu börjar jag längta lite hehe...
Men först ska ju Julia fylla år, 4 dagar innan mig (typiskt). Och därför måste jag åka in till stan imorn och leta efter en bra present och det kan ju ta tid, särskillt när jag inte vet vad hon vill ha. Och när ja ändå skriver om henne kan jag nämna att hon jus nu befinner sig i huvudstaden och ska gå på Chris Brown konsert ikväll,men jag är inte så avundsjuk... nej, nej....


Ciao!

---


God natt än en gång,
hittade ne gammal bild som får avsluta kvällen.
Ciao!

Just some "nothing"


Jag prommenerade hem i min ensamhet..


..men hem kom jag tillslut.


Well this was me today (still are). Ser om möjligt ännu kortare ut än i verkligheten hehe..

Dagen so far..

Hemma igen efter middag hos f o f. Vi fick kassler och potatis, supergott! :)
Åkte med mammsen till kontoret sen (hon skulle hämta datan mm.), det tg tid, så jag läste en tidning under tiden. Sen åkte vi på ica och handlade lite, det är bra med mat. Smakade någon sorts soltorkadetomaterost på ett kex, inte illa måste jag säga. Nu ska jag se 90210 och äta något smarrigt,
God natt!

22-01-09

Hej igen!
Blev inget inlägg igår, skäms på mig! Hade mycket att göra, fixa klart piwer-pointen, träning och lite annat smått och gott. Träningen var super jobbig, men det känns ju bra nu, efteråt ;) Det är bara styrka/kondition på onsdagar, så det blev en hel del springande och hoppande, benen - ajaj!

Idag har varit en bra dag i alla fall, trött som ett as imorse dock.. Skulle ge vad som helst för sovmorgon imorgon, men jag får väl hålla ut en dag till. Har ägnat en hel del tid åt Polen-projektet idag, på tisdag är det dax! (för redovising mm.) Känner mig inte så säker på hur det kommer gå, känns som jag är helt snurrig och inte kommer ihåg någonting alls. Får stödja mig på de andra och hoppas på det bästa.
På eftermiddagen idag höll jag och Majsan i idrottstimmen, vi körde styrka/kondition med avslappning och strech på slutet. Maja är konståkare (och en tuskigt bra sådan) så hon fick ta hand om strechingen (jag är stel som en pinne nu förtiden). Det blev bra, okej i alla fall :) Ska snart till farmor och farfar på middag, är lite hungrig faktiskt. Sen ska jag hem och kanske drar ett avsnitt 90210, yeey.

Hörs senare (ska försöka slänga in lite bilder med).
Ciao!

Stressa, skynda, sova

Har suttit med den där ppwer-pointpresentationen hela kvällen, tror jag är klar snart. Håller bara på att hämta hem lite musik som jag kan lägga in som bakgrund.. Jag är rätt nöjd, och det får de andra bara lov att göra!
Ska avsluta det nu, kolla igenom engelskan tills imorn, hitta några kläder jag kan ha och försöka komma i säng i någolunda tid.
Känns som om jag har glömt något viktigt som vanligt, något jag måste göra..

Aja, det blev ett kort och flummigt inlägg ikväll, men puss och god natt på er!

20-01-09

Tjoo!
Dagen har varit bra, ovanligt rolig faktiskt. Hade musik direkt på morgonen, såg scener ur Grease, mest för att skilldra 50-talet och hur det var då. Sen vid 9-tiden hade vi "reptid" med vårat så kallat band. Vi körde igenom Boulevard of broken dreams, den börjar faktiskt sitta nu, kör den snart rakt igenom :) Pratade även om nästa låt, vi bestämmde oss för Seven nation army. Det blir nog kung (y)


Har just ätit en macka och lite juice. Ska nog sätta mig vid andra datan nu och göra klart Power-point presentatonen som måste göras klart. (Presentationen av vårt Polenprojekt). Känns små-jobbigt, men någon måste göra det. Sitter och tittar på gitarren nu, men den får helt enkelt vänta!

ciao lovers!

Haha.

Han är bara bäst. Förstod dock inte detta skämt:
-Vet du varför handikappidrottare är så miljövänliga?
-För att de flesta går på sprit.
va? jag fattar inte :p Aja, polletten faller förhoppningsvis ner såsmåningom :)

Ska lägga fram kläder och packa väskan inför tomorrow, är så gryyyymt morgontrött och varje minut är viktig. Det ser alltid ut som om en orkan har dragit fram genom mitt rum innan jag är i skolan..

Har inte mer att skriva nu. Så god natt lovers!

Kväll.

Jaha, det blev jag som lagade middagen idag, helt utan mening. -Erica du kan väl sätta på vattnet så är det klart när jag kommer hem. Ja, nog gjorde jag det. Och kokade makaroner. Och stekte korv. Och plockade ur diskmaskinen. Jag känner mig dukrig måste jag säga, *applåder*.
Löste klart de sista matteuppgifterna med, skönt. Nu är det ur världen :) Sitter och ser på Idrottsgalan nu, tycker man ska göra det, det är ju bara en gång om året (om man är sportintresserad är det ett måste). Stefan Holm står och pratar nu, han ska dela ut pris för Årets idrottare med funktionshinder. Gud så bra de gör de ("handikappidrottare" alltså), t.ex. spela tennis i rullstol, kan inte vara det lättaste. Och jag som klagar på att behöva gå hem från skolan, jag ska ju vara glad att jag Kan gå...

Gud, Björn gustafsson är med! Love him, måste kolla! :D

19-01-09

Måste börja med att gratulera Philip på födelsedagen; Grattis! ;D. Det innebär även att det är 10 dagar tills det är min tur to turn 16!! Yeey.
Dagen har varit låång, seg och utslitande. Kom hem vid halv 4 som vanligt, tog en fika och tog fram matten. Tänkte göra bort det på en gång, och jag gjorde faktiskt rätt mkt, bahöver bara lite hjälp av mami när hon kommer hem..
Var trött som en deg i morse och den varma sägen var inte kul att slita sig från. Läste lite igår innan jag släckte, men jag kunde bara inte somna. Vet inte vad det är med mig och söndagar, jag kan bara inte sova på söndagkvällar.. Kanske beror på att skolveckan väntar runt hörnet, jag vet inte..

Nej, nu ska jag nog gå och hämta giratarren, still so fun!

When you're hard on me..

Can't get enough.

Untamed - Gavin Degraw

Söndagkväll, igen.

Jag borde skaffa mig bättre tålamod. Satt nyss med matten som jag lovat mig själv att göra klart, gjorde jag det? nej. Det gick inge bra, så jag bestämmde mig fö att göra so istället, vilket jag också gjorde. I fem minuter..
Men jag ska bättra mig, och göra ett nyss försök imorgon. Egentligen gillar jag matte, ett av favoritämnena. hade ingen energi till det ikväll bara ..
Träningen gick bra, det var alltså bollträning inomhus (fotboll sanckar vi). Vi var väl runt 15 stycken, och känner nu hur ont jag har på insidan av jumskarna, vilket är konstigt, har ju mest sprungit. Efter träningen kom bror och hämtade mig och vi skjusade hem sara för att sedan åka in till m o p's kontor. De håller som dagt på att flytta, så vi tog med mat på väg dit. Vi tog såklart den bästa maten man kan få efter en hård träning, verkligen... Det blev Max, men det är ju bra, superbra...
Bra eller dåligt, gott var det :)

Kom hem någon gång vid 6 kanske, tog n dusch, gjorde läxa och nu sitter jag här. Ska snart hämta en filtallrik, magen är hungrig!

Ha en bra kv'll alla!

In the light of the sun.

Denna låt har spelats flitigt i mina högtalre i sommar. Boston av Augustana.
En otroligt fin låt, här i en lugn version.
Lyssna, ta in, älska!

18-01-09

God förmiddag!
Vaknade vid 11, älskar att sova ut på söndagar. Har nyss ätit frulle, och nu sitter jag och tittar på vänner. Måste snart aktivera mig känner jag, och sen har jag täning kl 14. Den är här i Själevad, så det känns skönt i alla fall. Har även en massa matte och so att göra, jippie..
så, måndag imorgon, ännu en skolvecka att börja. Tror det bli ganska lugnt, det ända jag vet är att jag och Majsan ska hålla i idrottslektionen på torsdag, jävlar vad vi ska köra med dem! Hehe.

En bild från förra säsongen. (Dock inte samma lag nu.)

Ha en bra söndag!

Kvällens sista.

Sitter här alldesles ensam och ser på Wallander, bröderna. Den är bra, men egentligen gillar jag inte att titta på filmer där massa hemskheter inträffar. But I´ve got only my self to blame. Funderade på att åka till Isabell med Elin ikväll, men jag tackade nej för jag inte har ngn energi. Så det blir bara till att möta rädlslan och ta mig igenom filmen by my self ;)
Om inte annat så släcker jag och sjunker in i Om jag kunde drömma, bland det bästa jag vet just nu!


God Natt alla!

Go´kväll!

Hej på er !
Dagen har gått riktigt snabbt, tycker att jag nyss vaknade. Åt lunch, rester från igår, gick över till the neighbour och såg hockey. Den matchen var inget att hänga i julgranen, modo förlorade med 5-3 mor Djurgården. Det som äntligen hade vänt för dem med 4 raka vinster, men de får väl helt enkelt komma igen till nästa match.
Sen gick jag hem, där midagen var på g. Mamma och pappa hade kommit hem efter en dag på kontoret, vi åt föresten lax och pasta till middag :) det var gott.
Ja ni, nu sitter jag här och övar lite igen. Spelar bl.a. hallelujah med Leonard Cohen, och Behind blue eyes med Limp Bizkit och lite annar gott och blandat. Måste få säga att jag bli bätre och bättre, vill bara få in taktkänslan lite bättre. Kommer inte från någon musikalisk familj över huvud taget, men jag tycker det är roligt med musik. Skulle helst av allt vara duktig på att sjunga, men det kan ju absolut inte säga att jag är. Tänk hur kul det vore! Vara så där bra att alla häpnar och överöser en med beröm. Aja, drämma kan man ju. Det får väl helt enkelt bli så i nästa liv :)

Nu ska jag snart se på Wallander som börjar kl 22.
Ciao!

17-01-09

Hej alla!
Sovit gott? Det har jag gjort, gick och la mig vid 12 och läste ett kapitel av Om jag kunde drömma. Jag har inte alls långt kvar av boken nu, så snart blir det till att hugga in i bok nr 2 :) Har ännu inte sett filmen (Twilight), eftersom jag tror att det skulle förstöra bokens spänning. Men jag ska se den, även om det blir 100 år efter alla andra.
Så, vad ska man hitta på idag? Jag vet inte riktigt, är sugen på att hitta på ngt skoj, ikväll åt minstonde.
Sitter och kollar runt efter bra och lagomt svåra låtar till gitarren, någa tips? :)

-ha en bra dag alla!

Kvällens sista.

Ligger i sängen med datan i knät och tittar på desparate samtidigt som jag skriver detta och pratar med lite trevligt folk på msn. Blev en lugn hemmakväll trots allt. Inte vill man gå ut heller, lär ju frysa hjärnan av sig. Tror ändå att temperaturen är på väg ner nu, skönt det.
Ska försöka att inte vara uppe och uggla hela natten, tror jag blir väckt imron av någon för att fara till mamma o pappas kontor. Pappa ska flytta till huset brevid, så mamma kan få större plats för sina anställda (och sig själv ofc.). Bllllahhhaa, vad det känns jobbigt. Får väl se vad jag hittar på i övrigt imorn ;)

Ha en bra natt!

R.B.

Jag gissar att det inte är någon som har ungått hur jag känner för Robin Bengtsson.
Det jag faller för är den trollbindande rösten och personligheten, men jag kan inte sticka under stolen med att han ser otroligt bra ut. Det ska verkligen bli spännande att få höra hans framtida musik, det kan ju inte bli annat än underbart!

Här är hans första audition; Bring it on home.

Lyssna, ta in, älska.

Kväll.

Äntligen har jag ätit middag. Det blev kyckling med grönsaker och bröd, mums :) Håller på att frysa häcken av mig nu, det är så himla kallt här på övervåningen, känns som att golvet har "golvkyla" isäller för golvvärme..
Vet ännu inte vad jag ska hitta på ikväll, ser väl på Lets dance om inget bättre dyker upp :)
Borde verkligen bli bättre på att lägga in bilder här, problemet är bara att ja kan inte koppla telefonen (som jag har bilderna på) till den här datorn, mac kan inte ta programet. Men jag Ska bli bättre på det, får använda den stationära då :
Ha en bra kväll alla, det tänker jag ha!


Fantastic.

Ännu en underbart bra låt.
Lyssna, ta in, älska.

16-01-09

Hej!
Jag hade rätt, det är världigt kallt idag. Tror att det är över -23, man behöver inte vara rädd att svettas idag inte.
Dagen har i övrigt varit bra, trött som bara den imorse (kom inte i säng förens 23igår), Men det vara bara att kasta sig ur sängen 30 min efter väckaren hade ringt, leta fram lite kläder och leta fram lite ätlig frukost. Bussen var i tid idag, så vi behövde inte stå och frysa så länge.

Inga planer för kvällen, får väl se vad det blir. Känns otroligt skönt med helg, har dock lite läxa att göra. Just nu sitter jag i soffan med gitarren,det går bättre och bättre :) Har lite problem med barréackorden, mitt klena finger orkar inte hålla ner alla strängar utan att det blir glapp. Men jag antar att det är något man måste träna på, som allt annat.

*Fick en fråga om bloggtoppen.se. Statistiken som finns för alla bloggar (du måste först registrera din blogg för att finnas), uppdateras dagligen via en länk du lägger in på din blogg. Där det står "UT" visas hur många personer som har klickat sig vidare från bloggtoppen.se. Alltså hur måga som har hittat till din blogg via sidan.
Hoppas du förstår, annars är det bara att säga till så ska jag förklara lite bättre! :)

God natt!

Snart i alla fall. Var så grymt trött i morse, så jag tror jag ska lägga mig tidigt idag. Ska käka lite kvälsmat nu och titta 90210, det blir kanon :) Suck, måste packa upp väskan från dagen med, och packa om till morgondagen -.-.
Ha en bra torsdagskväll alla!

?!

Näe, detta går inte! Lovade mig själv för en halvtimme sedan att jag skulle gå ner och hämta matteboken, har jag gjort det? Eeeeh, nej.
Det är så himla kallt, jag vill inte lämna platsen i soffan som min lilla rumpa har värmt upp. Jo, jag ska ta mig i kragen och göra det. Ska ta på mig en mysig tröja och varma strumpor. Har gjort egen musli (ett u med två prickar över kan ja ej göra), enligt farmors recept. Den är helt klart den godaste man kan äta, men fil till. Nej, nu gör jag så igen.
Matte var det!


15-01-09

Hej alla!
Sitter här med gitarren i högsta hugg och letar låtar på nätet. Har lärt mig några grund-ackord, så jag får se hur långt det räcker. Det känns i alla fall som om detta är något jag kommer pyssla med ett tag, jag ska inte ge upp! (Jag är inte någon stjärna än, inte på långa vägar :p)
Idag är det kallt här i Själevad, var ca -10 i morse, och jag tror det bli kallare och kallare hela tiden, hörde till och med att det ska bli upp mot -25 imorn! BRRRR! Tur att man har köpt sig en varm och gosig jacka, så man överlever i alla fall :)

Det blev inget inlägg igår, hade träning och läste en del av engelska-boken vi har nu, Stone cold. Tycker den är konstig, fattar inte riktigt hur allt hänger ihop, men det klarnar nog. Hade tänkt att skriva lite kort efter träningen igår, men hade ingen ork. Ska kasta in några bilder från musikföreställningen vi var och såg på igår, det var musik- och danstreorna på Nolaskolan som gjort den. Jag måste säga att de lyckades bra, och att vissa var riktigt begåvade!
Nej, nu ska jag återgå till mitt klinkande, ha det så bra!

Kvällsysselsättning.

Jag har letat som en galning hela eftermiddagen efter mina nycklar, som efter igår var spårlöst borta! Hade därför ingen skåpnyckel i dag i skolan, hatar det. Allt blir så krångligt med böcker och sånt. Den återfanns äntligen tillslut, inte av mig tyvär, utav mamma. Det är klart att hon ska hitta den, och sedan klaga på att jag letar dålligt. Men vadå, lätt att se en nyckel som ligger under en bänk, fasst uppe på en kant under sitsen. Svårt att förklara, men i alla fall.
Var ute i förådet och letade med, och jag hittade något annat, mycket roligare! En munspel! Jag har gått runt och spela jättefint (tycker jag) ett tag, och folket här hemma klagar på att jag lever om!? Är det inte trevligt med lite musikalisk underhållning, nej. tydligen inte..
Jag ska i alla fall spara mitt munspel och öva och bli bäst :D

God natt alla, nu ska jag lägga miig och läsa Om jag kunde drömma (bara ca 100 s kvar nu! :)


13-01-09

Hej alla!
Dagen har varit bra, faktist. Dagen började (som jag skrev i går) med en resa till Bredbyn. En liten by som liggen ca 30-40 min härifrån. Vi åkte dit över förmiddagen och pratade med skolans lärare om resan vi gjort till Polen. Det var förvånande många lärare i ett litet rum, så det var bara att slå sig ner. Stellan (en av våra so-lärare skötte det mesta av snacket, så det gick rätt bra. Var pinsamt som tusan att ställa sig inför alla och berätta om min upplevelse och så. Gick och fikade i deras cafeteria efteråt, det var skitmysig! I och för sig så jämför jag med vår skithåla till cafeteria, men ändå! Det var mysbelusning, soffor, bord och stolar. Till och med en tv med x-box 360 och guitar hero. Helt otroligt i mina ögon.
Vi har väldigt mycket förstörelse på vår skola, så det ser ut som skit rent ut satt. Kan lägga in bilder någon gång, men det lär förpesta bloggen, haha.

Nu sitter jag och ser på OTH, avsitten som går på tv. Har det mest på i bakgrunden för att få lite sällskap. Sitter nu och funderar på min gitarr, som Anton (brors kompis, och min kompis bror :p) så snällt ska byta stränar på. Är sugen på att börja lära mig nu. Bli ofta så, när jag kommit på något jag vill, så vil jag det nu!

Aja, ha det bra kära läsare!

Ett måste!

Fick ett tips om denna låt av en komips, tack M :)
Det är Life is wonderful av Jason Mraz, säker på att ni alla känner honom efter I´m yours. När jag hörde låten blev jag helt tagen, jag menar den går rakt in!
Lyssna, ta in, älska.

Värme i vinterkylan.



Invigde min nya jacka idag. Den är varm vill jag lova! Den är inte så speciell, men jag gillar modellen och dess enkelhet!





12-01-09

Hej på er!
Idag är der måndag, och vi vet ju alla vad det innebär: skola! (okej,inte för alla). Jobbigt som bara den, men det är sånt man får leva med. Dagen började med en dusch, påkläding, snabb frukost bestående av frukt (nej, jag bantar inte, är ingen frukostmännsika bara). Sen drog jag på mig jacka och skor och mötte Julia för att gå till bussen. Vi såg till vår "förtjusning" att de tre barnen som, jag kanske är 7 år, också var där.Guud så lässa vi är på dem! De ska alltid kasta snö på oss och reta varandra (och oss) till vansinne. En stor snöboll tillbaka är vad de förtjänar!
Känner mig rätt elak nu, men det är sanningen. Dagen gick ändå ganska snabbt, det vanliga. Spanska, engelska, no, bild, svenska och so. Började se en spansk film idag, den var rätt konstig. Började typ med att en flicka i 14årsåldern dödade sin pappa i självförsvar när han försökte göra övergäpp på henne. Får väl se hur det går för dem, de lade kroppen i en frys i alla fall..
Nu sitter jag här och har nyss ätit. Ska nog bara relaxa ikväll, ingen träning förens på onsdag, så jag ska nog tvinga mig själv till en joggingtur imorn!
Kom just på att jag måste kliva upp tidigt imron, usch. (ÄR INGEN MORGONMÄNNISKA) Ska åka till Bredbyskolan vid 07.15 med en lärare och en annan elev. Vi ska prata med deras lärare om resan vi gjorde om förintelsen i Maj 2008. Känns skönt att det bara är lärare, hade inte pallat annars.

Aja , ha en bra kväll gullbullar!

En ny hobby, eller?

Imorse slog det mig, jag ska lära mig spela gitarr! Har ju spelat lite i skolan och så, så några ackord kan jag. Mamma har en gamal gitarr ståendes, så min plan är att stränga om den och lära mig att spela :) Känner att jag behöver något avkopplande att pyssla med, så varför inte utvecka min musikikaliska sida (eller ej så musikaliska sida ) :p. Har pratat med Elin om saken och hon sa att man kunde lämna in den för 300-500 kr. Dyrt tkr jag, så jag ska nog bara köpa nya strängar och be någon här hemme gör det. Aja, det bli nog bra. Hoppas jag har tålamod att lära mig innan jag ger upp!

Puss på er, nu ska jag se DH!


School of rock!

Sitter på sägen med datan i knät och ser på School of rock, som går på 4:an nu. Har inte gjort så mkt idag, det ända nyttiga jag gjort är att jag har börjat på hemprovet i So - Riksdag, regering och EU, som vi fått. Fick det i fredags, och vi har inte ens fått slutdatum än, snacka om att jag är ute i bra tid för en gångs skull :) Har bara gjort 5 uppgifter typ, men ända, applåd till mig!
I övrigt har pappa städat vår klädkammare (som jag tar över mer och mer med mina kläder), och han sa typ 100 ggr: Det har blir en snygg "walkincloset", (med dåligt utal) :p men bra blev det, större plats och mindre crap.

Hör av mig senare puss!

Att ta sig i kragen..

Söndag idag, igen. Veckorna går så otroligt fort nuförtiden, hinner inte med alls. Söndag innebär inte så mkt för min del heller; sova ut, äta frukost, klä på sig i ngt bekvämt och sedan göra vad som faller mig in. Och vad som faller mig in på söndagarna brukar vanligtvis inte vara så mkt, tyvär.. Känner att jag måste ta tag i mig själv och hoppa ur morgonrocken snart.

Helgen har i övrigt varit bra! Fredagen blev en lugn hemmakväll framför let´s dance och 90210. Tyckte alla var ganska duktiga, särskillt för att vara första gången.
Igår kom girlsen hit fram mot kvällen, vi såg ngn superkonstig skräckfilm och spelade spel. En riktig Girlsnight! det var mys på hög nivå :) Och just, köpte en ny jacka! Superfin, och det var egentligen en julklapp, men det blev födelsedagspresent med p.g.a. priset -.- Haha.

Aja, ska väl få och klä på mig nu, det här går inte!

Yummie!



Vi låter bilden tala för sig själv.
-Jag är proppmätt efter bakad potatis och efterrätt; en god sådan!

Har ett litet problem..

..sitter och överväger att fixa hem Twilight, filmen som är baserad på boken jag läser nu (den är en av dem). Men jag tror att filmen skulle förstöra bokens spänning lite. Det finns ju ändå två böcker till jag planerar att läsa, eller vänta lite nu. Är de tre böcker? Aja, tror det. Men hur ska jag göra, vill ju se filmen med!
Får väl helt enkelt vänta ett tag till och känns efter,
Ja, vilka problem jag har ;)

Helt underbar!

Ännu en av Gavin´s fantastiska låtar. Tror inte han någonsin gjort en dålig låt!
Lyssna, ta in, älska.


Hej gulltoppar!

Mååe, jag är hungrig! Mamma kommer förhoppningsvis hem snart så jag kan få mat, har inte ätit sen lunch. Hade en vanlig dag på skolan, har kommit igång med alla ämnen nu efter lovet. Känns som om jag aldrig lämnade stället, känns absolut inte som om jag haft lov i två veckor, längtar radan till sommarlovet.

På syslöjdstimmen innan lunch pratade vi om ekologiska kläder. Vi såg en film om hur det ser ut i utlandproduktionen för svenska företag. Hur kläderna tillverkas och framförallt under vilka förhållanden. Det ända jag kan säga är de är hemska!
Människor som sliter 7 dagar i veckan, 70 kr/mån, har inget annat val, tvingas leva långt under det mänskliga rättigeheterna för att kunna ge sin familj mat. Om det räcker. De jobbar i kemikaler och gifter, helt utan skydd eller sjukhjälp. Skulle kunna skriva en hel uppstas om detta, men det ända jag vill säga är det är fel. Av tröjan som du köpte i går för 199:- går 1-5% till de arbetande i fabrikerna. Miljön runt om blir totalförstörd och vattnet som folket i byarna ska drick förorenas. Duschen du tog i morse med extra varmt vatten för att du frös, kunde ha släckt en hel släkts törst.
-Ja, jag låter dramatisk,men så äre.
Om alla börjar överväga att köpa ett ekologiskt plagg då ocg då, skulle det bli vanliga och priserna skulle gå ner. ---> De dåliga kemikalekrävande kläderna skulle försvinna.
Ja, detta var bara en massa tankar jag var tvungen att skriva, och jag hoppas att det är fler som gör det.

Men gudes..

var har menyn tagit vägen? jo, längst ner. Why? Jag bli tokig snart, kan inte fixa till det. Får se om jag orkar göra om hela alltet imorn ;)
Good night!

Hej igen!

Sitter och kollar igenom lite gamla bilder (ej på min dator, den stationära). Jisses vad jag har förändrats, tiden går fort! för fort...
i alla fall. Jag har ju några trogna besökare här i min lilla blogg :), så jag tänkte helt enkelt fråga: Vilka är ni? och vad tycker ni om blogg?
Vore superkul om ni svarade!


En gammal bild på mig. Benen ser väldigt korta ut, och det är de med, men inte Så korta :p har mina älskade baggyjeans på mig, så ögat luras lite ;)

No time left.

Känner att det var ett tag sen jag la in ett klipp här. Så här kommer låten jag nynnat med i takt på väg hem från skolan.
Group 1 - forgive me.
(samlingskiva med soundtracks från One Tree Hill).

God eftermiddag!

Dagen har bestått av skola, vad annars -.- . Det var ändå ganska bra med tanke på att hela förmiddagen gick bort åt vårat projekt och förintelsen. Ett arbete som handlar om resan vi gjorde i maj 2008, till Polen och Auschwitz. I alla fall så slutade jag vid 15.20, då jag plugade i ipoden och promenerade hem med min tunga bag. Egentligen ska jag väl inte klaga, bor 2-3 km från skolan, och det tar väl ca 20 min (beroende på väder). Nu sitter jag och kollar runt lite på internet, ska kika ut en vinterjacka som jag kan önska mig när jag fyller år (29 jan :). Ska nog bara ta det lungt ikväll, och ingen läxa än heller, så det blir kanon!

Hade en dröm inatt, och gud vilken bra dröm! Tänker inte berätta hur den var, än. Åååå, det var en helt fantastisk dröm, en sån dröm man hoppas ska slå in. Om den drömmen skulle slå in skulle jag bli världens lyckligaste, det vet jag.

Ha en bra eftermiddag alla, så tittar jag  in senare!

Detta kan ta tid..

sitter och trixar fram och tillbaka med designen. Det är lite krångligt,men jag hoppas att det ska bli bättre! Min nuvarande bakgrundsbild vill bara inte flytta på sig, bajjans också. Det kanske bara beror på seg uppdaterning, får hoppas på det. Aja, ha tålamod.
Ska väl börja göra mig klar för kvällning snart, upp med tuppen imorn (skola), suck! Så god natt på er!

                                                                                                                                     

Ursäkta röran!

Bloggen håller på att få ett nytt utseende. Ursäkta röran och hoppas att ni kommer gilla den nya looken :)
                                                                                                                                 
                                                                                                                  

Födelsedag!

Hej alla! Idag är ingen vanlig dag, men det är inte Min födelsedag hurra hurra hurra. Haha. Men idag fyller min kusin Jocke år, så grattis till honom! Vi har varit på lunch och fika där nu mitt på dagen, det var supergott och kul att träffa alla. Och föresten så är det inte så länge tills jag fyller år heller, 29 januari :) längtar lite faktiskt!
I övrigt så händer det inte så mkt. Sista dagen innan skolan dara igång igen, och det känns ju inte så bra.. Ska nog bara "chilla" idag och ja, vi får väl se.. Och så har jag kommit fram till att jag drömmer varje natt, och drömmarna omfattar rätt få personer, det är weird. Men det är kul är drömma med, särskillt om man kommer ihåg vad man drömt om:p
Har läst över 100 sidor av boken nu, damn it´s good! 
Känner att jag inte skriver ngt vettigt nu, så det är väl lika bra att avsluta nu.

Pusslove!

Hemma efter en sabbis på stan.

Ja, det är verkligen kallt ute idag, därför blev viselsen på stan kort, eller var det för att pappa skulle tillbaka till jobbet.. I alla fall så gick vi på Stadium. Jag kom ut därifrån med en kasse innehållande nya löparskor (eller joggingskor som jag egentligen säger), och ett par löparbrallor. Skorna var grymt sköna, och även fast jag köpte dem i strl 38 (har 37 i vanliga fall men det var helslut), så satt dem hur bra som helst och det känns som attgå på moln. Började av ngn kontisg anledning sjung "I´m walking on sunshine" när jag provade dem hemma igen, haha.
Jag bestämmde mig för att ha ett nyårslöfte för mig själv, sa det inte till ngn annan eller så. Jag lovade mig själv att ha ett hälsosamt år. Vad det innebär för mig är inte sallad och frukt som diet, nej, utan helt enkelt inte fika bullar efter skolan i stället för en macka, att träna mer själv (jogga ute 1-2 ggr i veckan + fotbollsträningarna), o.s.v. Inga stora förändringar alltså, utan bara att ta hand om mig själv mer! Jag vet inte om jag kommer lyckas hålla det till punkt och pricka, men det är ju kul att ha ngt att sträva imot.

Ska nog försöka komma ut på en joggingrunda redan idag. Det ända som jag drar mig för är den bitade kylan och att det redan blivit mörkt, usch. Hatar att jogga på vintern för att det blir så jobbigt att andras och så, men sånt får man ta..



My new shoes and löparbyxor:)

Have a good day!
Hugs!

Hola amigos!

Måndag idag, början på ännu en vecka. Måndag innebär även att det endast är två lediga dagar kvar på lovet, innan skolan och alla måsten drar igång. Blahablaha.
Sitter just nu och väntar på pappsen, vi ska åka en sväng på stan. Annars har jag inga planer för denna kyliga dag, brrrr igen.
Har inte mkt mer att skriva nu är,
Ha en lanonbra dag alla!
Hugs

Morning!

Ja, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Alla är och spelar innebandy, men jag funderar på att gå ner och krypa upp i soffan och läsa lite av min bok. Den ligger där på skrivbordet och ser så frestande ut, så det blir nog bra. Nu är det Vänner som snurrar i dvd:n, beroendeframkallande!
Igår hände inte så mkt heller, såg Wallander kl 22, Innan frosten. Tror det är den första med Krister Henriksson som Wallander. Den är ganska bra, fast egentligen gillar jag inte att se sånna filmer själv. Fattade inte riktigt hur allt höll ihop men..
Det är kallt har nu också, runt -18. igår var det -15, brrrr!

Aja, puss och ha en bra dag!

Lördag - Helg

Var uppe rätt sent igår, även fast jag inte gjorde ngt särskillt blir det lätt så. Stängde väl tv:n vid ett eller liknande.. Vaknade imorse vid 11, eller hade egentligen vaknat en gång tidigare av ett sms jag fick av Julia. Hon skrev ett långt sms om att hon satt på muggen och skulle snart spela match (hon är i Linköpning på SM i innebandy). Blev lagomt glad av det, men somnade snart om igen. Idag har jag iaf varit på stan, all by my self. Har fått en del presentkort i julklapp, så skulle titta runt lite vad staden har att erbjuda mig. Hittade mkt fint, speciellt en axelväska i skin, väldigt fin! Men den snåla delan av mig tyckte att jag skulle fundera och i så fall köpa den senare. Så jag kom hem med ett nagellack i "Plum"-färg och en bok. Leteade reda på "Om jag kunde drömma", som jag hört ska vara bra. Har läst ett kapitel nu, och den var som förväntat bra. Handlar om vampyren Edwards olyckliga kärlek till Bella (har dock inte kommit in på hela kärleksgrajen än). Men jag ser fram emot många mysiga kvällar med den boken.


    Om jag kunde drömma, samt Plum på mina naglar :)

känndes bara rätt.


HEMMA IGEN!

Så, hemma igen efter en vecka (nästan) i fjällvärlden. Med mig på trippen hade jag som sagt Mami, Papi, Bror, Cajsa (friend<3) och Anton (Patriks kompis och min kompis bror). I alla fall åkte vi i fredags och kom hem vid, ja vad var klockan? 6 kanske. Det är runt 40 mil till Hemavan, så det tar runt 4 timmar, ont i rumpan och trött i huvudet av all musik som strömmade ur ipoden. Är helt lyrisk över Gavin Degraws albud med samma namn. Den är så bra, eller rätare sagt, han är så bra!
Lyssnar även flitigt på Robin Bengtsson med Dock of the bay (ingen överraskningen direkt).

Jaja, veckan var bra med massa skidåkning, me like! Annars så selade vi biljard och pingis, kollade på Vänner, Playa del Sol, SOS, ja, mer och mer..
Ska lägga in en av de få nyårsbilderna jag knäppte sedan, har inte kameran här dock..

Ska kolla lite vänner, säs.7.

Puss love!

RSS 2.0