On to the road.

Dåså. Nu är väskan packad och skidorna vallade! Imoron vid 12-tiden rullar bilen upp mot Tärnafjällen. Cajjan ska förlja med oss, det blir kanon! Hoppas på bra väder och bra före. Kommer hem på fredag, och eftersom jag ej har tillgång till internet blir det tyvär varken bilder eller andra inlägg under veckan.

Hörs när jag återkommit hem! :)

Hare bra alla <3

God förmiddag!

Har varit uppe i ett par timmar, sitter fortfarande i morgonrock.. Äter fruktsallad och tittar på reprisen av körslaget. Vet inte vad jag tkr om det programmet, inte bra, inte dåligt..
Idag ska jag kanske vara med Bellie-boll, sen vet jag inte. Imorgon mina vänner, så ska jag åka till Hemavan (fjällen) för några dagar skidåkning! Det blir kanon, stannar nog där tills på fredag, firar alltså nyår där.

Puss, hörs senare!

Något som slog mig.

(En tanke, inte en person), haha.
Det händer väldigt ofta att de nämner Sverige i olika sammanhang i ngn amerikanske serie eller film. Kom och tänka på det nu när jag ser Harry Potter (höhö), som går på 5:an nu. Den här gången var det en Svenska drake med. Det brukar även vara en Svensk person som är med, en person som ingen förstår eller inte hör dit.(nu pratar jag ej HP), -Oh, he´s from Sweden. Ungefär som om dom väljer att han/hon ska vara från Sverige for att det är på andra sidan jordklotet och att de som bor här är utomjordingar, så låter det.
Vet inte hur jag ska skriva, men om du fattar kan ni tänka på det i fortsättningen , det händer oftare än man tror,att Sverige nämns alltså. Jag har t.ex. aldrig hört eller sett en Norsk som är med..
Bara en tanke som sagt...

vilken dag..

..en sån "rolig-mycketsomhänder-nuärjagtrött-dag". Vaknade vid 10, gick ner och käkade frukost. Det fanns nygräddade crossanger, (om det nu stavas så). Det var gott, onyttigt ofc, men gott! Det blev ännu godare med ett lager nutella :) Rekomenderar!

Sen tog jag en duscha, satte på Vänner, klädde på mig och sminkade mig. Good to go! Och var åkte jag? -joo, till stan och gallerian. Till Idolerna och Robin <3! Det var deras turne´ som hälsade på, och måste bara säga att Robin var bäst. Det var sjuuuukt mkt folk, hur varmt och trångt som helst! Höll verkligen på att avlida, men jag kunde ju inte svimma när Robin sjöng, så är det bara. Höhö. Hör påmig, låter som en sjuåring....

Knäppte mycket bilder, men jag använde Cajjans kamera, så jag har dom inte , (än). Ska lägga in några när jag har dem :)

Sen hämtade bror mig och vi åkte til Black Village på middag (farmor och farfar). Det var gott, nu är jag mätt, och supertrött! Tur att jag har Harry Potter som kan hålla mig sällskap :)

Puss!

Kvällen.

Har ätit middag, julmat. Igen. Men sånt får man stå ut med såhär efter högtid.
Ikväll ska jag förhoppningsvis hitta på ngt med Cajjan och Sara, vet inte vad, men det böir nog trevlans :) Frågade pappa om sparken var hemma (orkar inte gå), men den är tydligen i båthuset. Aja, jag får väl promenera i alla fall..

Sitter och tittar på vänner, ses 2 :) Love it for life!

Jul, ledighet, lugn

Så, tillbaka till bloggandet. Jul, ja nu är den slut, nästan i alla fall.
Min jul har varit kanon, i alla fall i det stora hela. Jag vaknade vid 6 på julaftonsmorgon, inte för att jag var spännd eller nåt, nej, för att jag hade ont i magen till max! Magontet hll i sig i någon timme, och gick sedan över till illamående. Det var värre, hatar att må illa. När klockan passerat 8 hörde jag att m o p var uppe, så jag sa att jag inte mådde så bra...
Och vad gör p då? Jo, han tar fram en Underberg (sprit typ) och ger mig en sked. - Det här hjäper mot allt, du kmr må så bra sen. Och nja, jag mådde illa hela dagen och det var nog det äckligaste jag smakat!

mormor &morfar , farmor &farfar kom på julmat, klappar och mys. Jag är supernäjd med mina paket, najs! Men jag kan inte förstå att julen redan är förbi, jag hann inte ens längta till jul...
Men men, den kommer om ett år igen :)

Igår hängde jag med Sara å Malin, och Jullan. Vi spelde bl.a. guitar hero worldtour, som bror fick i julklapp. För er som inte är bekanta med det så är det som GH, fast man är ett band. Gitarr, bas, trummor och mick. Riktigt kul, men svårt!

Idag har jag inte gjort ett nåta. Vaknade, såg på tv, tog en dusch, såg på lite mer tv, drack glögg, och nu sitter jag här. Fick även ett sms av min Cajsa att hon fått en lillasyster idag :) Grattis älskling!

Funderar på att se på lite vänner nu, ja, så får det bli!

Puss

Merry x-mas!



                                          GOD JUL PÅ ER!

God förmiddag.

Eller eftermiddag?
Idag sov jag toklänge, har typ aldrig sovit så länge, kl 1 vaknade jag. Blev chockad själv när jag såg klockan, och ändå släckte jag vid 12 igår..
Jag såg Djävulen bär prada, så bra! Jag har gillat Anne Hathaway (andrea) ända sedan jag förälskade mig i En prinsessas dagbokfilmerna. Hon är sådär härligt knäpp men samtidigt smart och snygg.Aja, skulle kunna skriva en hel uppsats om filmen, men det får bli en annan gång.

Har nyss duschat, bör gå och borsta håret och fräscha till mig en aning.

Och, just. Jag drömde välrdens bästa dröm inatt! Var det bästa någonsin, men den håller jag för mig själv ;)

Kisses!

?



Känsla -
hungrig, eller snarare sugen på ngt att äta..

Tanke -
borde stänga datorn..

Tanke nr 2 - onödigt att jag skrev detta..

Hälsning - god natt.

Hmm..

..sitter och funderar på att se en film. Är ju ändå ledig imorgon, så jag kan se en långis med :) Komedi- och tjejfilmstyp som jag är funderar jag på Djävulen bär prada. Har sett den many times, men det är ju bra! Vill se en trevlig och rolig film, så det blir nog den.

Aja, har varit hos Cajjan i princip hela dagen, det var mys! Bells  och sara kom med, vi spelade Upp till bevis, igen. Men det är ju så det ska vara vid jul, trevligt sällskap och lugna inneakteviteter. Vi skulle åka skridskor ikväll med, men det blev aldrig av. Känner att jag skriver meningar med endasr komma nu, typiskt mig.

Dagen bästa!
Läste i vår lokaltidning att Robin ska komma hit den 27. Idolerna turnerar och först skulle han inte med, men nu ska han det. Kung! (okej, kalla mig nörd och hysteriskt fan, men han är bäst) Puss på han!

          

Julen är stulen!



Grinchen - Julen är stulen.
Måste erkänna att jag är lite less på den filmen nu. Den har alltid gått runt jul i ganska många år i alla fall. Tycker Grinchen är störande och knäpp. Fast samtidigt är den söt, de vill att han ska vara med fast hen är annorlunda. Det är gulligull. För det är ju ändå en sån film som man ska ha sett, särskillt vid jul.
Antar att jag får stå ut med den i några år till..

Hejsvejs :)

Idag klev jag upp efter elva ngn gång, därefter frukost. Tänkte lägga mig på sängen igen men då ringde telefonen. Sassa tyckte att vi skulle ut och åka skridskor, så det var bara att leta fram ett par som passade! De var ngt för stor men det gick bra ändå. Isen var ganska tjock, men den knakade och sprack hela tiden, läskigt :p

Ikväll ska jag till Sara (en annan sara ) på "lilla julafton" med brudarna. Det blir nog skoj de´. Fast innan ska vi på Matcomaniet och käka ..
                       Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, eller jo. Glad 4:e advent på er! Jag kan inte förstå att det typ bara är 3 dagar till juafton, sjukt fort har det gått!

Pussar!

Eloise at the plaza

Imorse, eller i förmiddags, såg jag en film på 5:an; Eloise at the plaza. En "barn" film som jag tror jag sett förr, runt jul förra året. Den är ganska kul, och snacka om att Eloise (huvudpersonen som är 6 år) har mycket energi! ojoj, man skulle bli rätt trött på att ha henne rännandes bland de finaste hotellgästerna :p
Så, om ni har tråkigt någon dag kan ni alltid se den :)


Mine lördag..

Har varit bra :) klev upp efter elva ngn gång, efter lite slödragande i sängen. Bakade julgodis under eftermiddagen, knäck, ischoklan och marsipanchoklad med nötter. Det blev bra, ska bli gott de´!
Efter middagen gick jag över till fröken Eriksson, som kommit hem över jul (hon bor numera i Sollefteå och går skidgymansium där), det var trevlans! Saknar mina Sara och Malin nu när de bor långt borta..

Ska börja göra mig i ordning för natten, och se klart på Beck.



Sassa ;D

             Pussar!<3

ett måste bara.

Måste bara lägga in denna en gång till. Så GRYMT bra låt, lyssna på den! Den är helt j-vla underbar!
Gavin Degraw<3



God natt!

God natt!

Snart i alla fall ;)
Kvällen har bestått av en sen middag med enchiladas med strips, mumma! Sen har jag varit så duktig och städat mitt rum, det är så rent och fint nu :) Har renbäddat med med röda sängkläder och mitt tomteörngott. Mysigt, fast jag gillar inte renbäddad säng, det är så strävt. Och luften blir kvav på ngt konstigt sätt, men det behövs ju så :p
Nu är jag trött, tv:n är igång och nu är det Boston Tea Party, najsigt det!

Ha en bra fredags kväll, eller natt! <33


Kisses!

Arrrgghhh!

Igår såg jag något som gjorde mig arg, och förvirrad. På aftonbladet finns det ju små tv-intervjuer om olika skaer. I alla fall så stod det något i stil med "Döper sitt barn till Adolf Hitler". Det är alltså ett par i USA som har tre barn, vars det yngst nu är döpt, till Adolf Hitler (+efternamn), A H är som ett dubbelnamn. HUR KAN MAN DÖPA SITT BARN EFTER EN AV VÄLRDENS GENOM TIDERNA GRYMMASTE MÄNNISKA? (med grymmast menar jag inte grym som i bra, utan grym som i ond!). Pappan förklarade hela saken med att ' DEt är ett ovanligt namn, och han kommer vara ensam om det. Ett namn är bra ett namn, och man måste leva i nuet. Lägga historien bakom sig'.
För det första: Hur kan man göra så? Döpa sitt barn till ondheten själv, till ett namn som för all framtid kommer stå för nazism och männsikohat?
För det andra? Hur kan man göra så mot sitt barn? För hur lätt kommer det bli för ungen?

Jag blev så himla arg och förvirrad när jag såg dettta, ännu mer när jag har varit i Auschwitz, Polen i maj. Jag var där, såg restarna av världens kanske hemskate händelse som inträffat.

Inte nog med detta, de två andra barnen var döpta efter liknade ledare.
Fattar inte, allt jag kan säga..


Här är länken : http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4015992.ab

Jullov!

Nu är det lov, finaly! Är väldigt trött idag med tanke på att jag inte kom i säng i går förrän kl 23.30. Inte kul med så sen träning när man ska stiga upp vid 7 nästa morgon. I alla fall så hade vi julavslutning i skolan idag. Vi (högstadiet) höll till i gympasalen. Vissa uppträdde (sjöng och spelade), ink lärarna. De brukar skriva om texten till Tipp tapp, så den handlar om eleverna, ganska kul :) Vi dansade lite ringdans och så med, sen var det slut. Eller nästan, vi gick till klassrummet och fick betygen. Mja, de var väl ok. Lite sur över att det är så stor skillnad på hur "lätt" det är att få höga betyg i olika klasser. Det verkar vara lugnt svårast för oss.. Men men, jag har ju en termin kvar att kämpa :)

Sen drog vi in till stan, åt lunch på Mamma Mia och shoppade. Jag köpte bara julklappar, duktigt av mig eftersom jag alltid brukar smyga ner ett och annat plagg till mig själv. Men icke idag, såg även att pengarna på mitt konto är färre än vanligt, ajaj. Alla klappar är iaf klara, det känns otroligt skönt!

Ikväll ska jag nog bara vara hemma, glo på tv och vila. Och jag SKA sova länge imorn, Najs! kanske lagar lite julgodis ikväll med , om mamma köpt ingridienser.
                                                              Kisses lovers!

Äntligen..

..är sista riktiga skoldagen gjord. Känns så skönt! På förmiddagen hade vi svenska "prov" på satsdelar, gick väl bättre är förväntat :p Sen gick vi bort till vilorummet på församilngshemmet och sov en stund, det var såååå skönt! Det är kyarkans lokal, och vi har fått varit där och vilat ett par ggr. Önskar att vi skulle få vara där 1 gång i veckan, det vore najs. Sen gick vi tilbaka till skolan och tittade på The simpsons, som en av lärararen satt igång. Gillar inte det så mkt, så jag tittade typ bara 15 min, sen åt vi lunch. Eftermiddagen bestod av dans, alla nior. Det var grymt varmt där, och pinsamt! Haha, inngen var särskillt bra på att dansa, (inte jag heller hehe).
Nu sitter jag i soffan och ser på Extreme Home Makeover. Ikväll blir det sista träningen innan jul, känns skönt det med :)



En trött Erica.

Pusszr!

R.B.



Han är fortfarande snyggast, och bäst :)<333

Onsdag, eller?

Jag har gått omkring hela dagen och tänkt att det är torsdag, men det är ju ONSDAG! Min lilla hjärna kan inte fatta det..
I alla fall så har vi jobbat med Polen-arbetet hela förmiddagen, medans de andra städade, höhö. Sen åt vi"julgröt" till lunch, och sen blev det film. Vi såg Wrong turn, en skräckis. Ååh,vad jag hatar sånna fillmer, särskillt när de cuttar av men ich huvuden och sånt. Jag blundar alltid då, hehe. Sen gick vi tilbaka till skolan för fika, typ i 5 min. Nu sitter jag i soffan och ser på Project Runway, love it. Eller såg snarare, slutade just. Det är en liten dröm jag har, att få bli designer, kläder alltså. Det skulle vara grymt kul, men jag är inte så bra på att rita. Det känns som om det är ett måste..

Ikväll är det träning, styrka/kondition. Känns jobbigt, för den träningen är jobbig. Men det är kl 6 idag, så det är skönt :)

Pss <33

G.D.

Gavin Degraw. Vad mer kan man säga än att hans musik går rakt in i hjärtat? När jag hör hans låtar, och hans röst, känner jag mig tom på ett konstigt sätt. Men guud så bra det är ! Om du inte redan älskar honom, lyssna på några låtar, så kommer du göra det med!Gawin Degraw. Vad mer kan man säga än att hans musik går rakt in i hjärtat? När jag hör hans låtar, och hans röst, känner jag mig tom på ett konstigt sätt. Men guud så bra det är ! Om du inte redan älskar honom, lyssna på några låtar, så kommer du göra det med!

<33333333!

Ångest.

Guud så trött jag är. Borde inte sitta här egentligen, har Svenskaplugg att göra. Måste även gå ner och prata med mamma om jul.. Skola idag, som vanligt. 'Repade lite med bandet' (känner mig son en noob när jag skriver så :p ), sen bara vanliga lektioner. Efter skolan hämtade Elisabeth och tjejerna mig, sen åkte vi hem till dem. Jag och Sandra (äldsta kussen) bakade ett pepparkakshus. Det var kul, tog tid och det blev ju lite små-skevt men :o Det var ju ett tag sen man höll på med sånt. Sen åt vi middag och lekte med babies. Längesedan det med.. Nu har jag varit hemma i en timme, typ. Har inte varit inne på hela dagen, så kännde mig tvungen att kika in här. Men det är ju kul så :) Känner mig helt såsig i huvet, har ingen koll på mitt liv nu. Även fast det snart är jullov och vi tar det lugnare i skolan, känns det som om jag har 1000 saker att fixa innan jul. Med skolan och utanför. Men det löser sig nog.. Imorn bli det chill-dag. Ska städa i skolan på förmiddagen, sen se på film på eftermiddagen. Jag ska se Wrong turn, en skräckfilm tydligen. Hatar sånna egentligen, vet inte varför jag valde den. Kunde ha valt Madagaskar 2 som många andra, men men.. Jag får väl sitta och titta på alla andra och leka med telefonen, som vanligt när jag ser på skräckfilm.. AJa, måste gå nu. JObbigt värre!

Ett litet tips!

Ett måste för ipoden i vinter. Christina Aguileras nya album, Keeps getting better. En skiva med hennes bästa , eller i alla fall populärarste låtar, ända sen för länge sen, till nu. Några nya låtar med :)

Så köp!



(Ej skivomslaget)

Tjenis!

Dagen var bra, eller iaf så bra som en da i skolan kan vara. Direkt på morgonen samlades vi i gympasalen för dans, alla nior. På torsdag ska vi ha 'vinterdans' och vi skulle träna för det. Vi dansde bugg, vals och foxstot, eller hur det nu stavas. Och 'kanelbullen' som vi ska dansa hal skoolan på fredag, julavslutning.
När det är vissa man får dansa med och det bli sådär spännt och pinsamt, var det ända jag kunde tänka 'skjut mig bara'.
Men det gick bra, jagöverlevde.

Nu har jag sett på ANTM, inne på säsong, ja var blir det nu? Aja, har skrivit det i tidaigare inlägg, om jag inte har alldeles fel. Hör hur bror bruffar i köket, han ska laga middag idag. Skönt det, slipper jag :)

Ikväll blir det träning, jobbigt när det är så sent bara. 20.30-22.00. brukar komma i säng halv 12, och sen tar det ett bra tag innnan kroppen har varvat ner och kan somna.

Puss!

MÅSTE SES!



Så j-vla grym!

-vet du vad du är Lars-olof, du är en ninja.

Hello people!

Söndag, suck. Helgen är slut och jag som tycker att det nyss var fredag. Fredagen som bastod av Idol, ofc. Lördagen bestod av sovmoron, stan med Bells och Sara, sen till kusinerna på middag. Det var skoj, de var busiga till max! Munsitingen Ida var lite grinig, men senare var hon upp i gasen och busade med mig :)
Idag sov jag till 10 typ, sen deagde jag i sängen till 11 ;) vid ett drog jag till ip, sär vi fick en låda marschaller var att sälja, vi gick runt i JSälevd i ca 2.5 timmar. Arg på desom inte ville köpa!

Nu ser jag på Parlamentet, Jippie!

Kevin Borg.



GRTTIS!

Grattis Kevin!

Ja, vad mar kan man säga är, GRATTIS! Tycker att det var rätt, han  var ju den självklara vinnaren. Även fast Alice var grym, så var hon inte i samma klass som Kevin.

Det har ju varit ganska mycket snack om att han redan har en "karriär" på Malta. Men vadå, om han det skulle gått bra för honom hade det väl inte funits någon anledning att han skulle vilja vara med i idol. Han gjorde helt rätt enligt mig, han kom till Sverige, var med i Idol och vann alla svenkskars hjärtan. Puss på han!
(Måste bara nämna Robin som vanligt, större puss på han!) Min friend Cajsa var nere i Stockholm och såg finalen, och hon skickade en bild på Robin till mig. Han uppträdde tydligen i pausen eller nått, så TACK CAJSA! <3 Den ligger nu mera som bakgrundbild på min tele :)

Åter till Idolfinalen och Kevin och Alice. För er som inte såg programet, eller bara vill se framträdandena igen, här.

Kevin valde denna låt som eget val. You'e the Voice.


Alice eget val. So what.


Kevins andra låt, tittarnas val. Living on a prayer.


Alice andra låt, tittarnas val.


Och till sist. De bådas version av vinnarlåten(som nu blev Kevins). With every bit of me.
Kevin :



Alice :


Så nu, är Idol slut.Känns konstigt, men det är ju så det är varje år.
Pusser!

Pussycat Dolls

Jag följde serien PCD som gick på 3:an för ganska länge sedan. Det var en tävling för tjejer om en plats i tjejgruppen. Vinnaren hette Asia, och hon skulle alltså bli en ny medlem i gruppen.

Men vad hände? Varför syns hon inte med i gruppen? Var allt bara ett pr-trick?
Ja, som ni kan se så har jag många frågor, och ni kanske kan svara på någon :)


Idol

Här förklarar Kevin och Alice varför de vill vinna och varfär ni ska rösta på just dem.
Checka klippen och bestämm vem du gillar mest :)



Pössar!

Just for the record..



Aa, inte den bästa bilden men. This is me!

Trevlig helg på er!

Fredag - idol, mat, choklad

Hej buddies!
Dagen har varit kanon, eller bra iaf :) VI hade luciatåg på skolan och jag var en av de åtta tärnorna. Det var kul! (om ni vill läa mer om det, besök : www.ericaal.blogg.se

Idag är det fredag, och ni vet vad det betyder. Helg, god mat, trevliga människor och bara slappa :) Ikväll ska jag först äta middag när mamma kommer hem, sen idol! Final, spännade spännade. Hejar nog på Kevin, han är så himla rolig, och bra för den delen. Helst av allt hade jag velat se Robin i final (chocker), han är bäst, och SNYGGAST! :) Ska mysa framför tv:n med frukt och mandel choklad och sånt. Det blir myspys det!

Vad ska ni göra ikväll, idol som jag?

Kisses!<3

TJollahopp!

Dagen var... ganska ok. Började med prov, bioligi. Gick väl sådär, eller ganska bra tror jag :) Sen städade vi vår korridor och julpyntade, det blev fint , bättre än man kan tro att det kan bli på vår skabbskola. Ja, den är i minst sagt dåligt skick, men jag tror de håller på att piffa upp mer och mer nu..
Lagomt att göra det nu, vi har ju bra en termin kvar i den hålan ;) -.-
Efter lunch hade vi so, sen idrott och till sist Spanska. Var uppe hos rektorn med. Ingen fara, jag har integjort något dumt, lovar :p Pratade bara om fikat vi ska ha imorn, efter vi har tittat på luciatåget i kyrkan. Och på tal om det, så ska jag kanske vara med. Majsan är sjuk och Savannah frågade om ja ville vara stand in, och visst. Men jag vet inte än, för ingen har pratat med den ansvariga läraren än :p Så jag får väl se.
 Men glad lucia på er så här i förskott!

Kisses!

ANTM

Sitter och tittar på Americas next top model nu, säsong 9 har just börjat. Brukar titta på serien efterskolan,  tycker det är rätt bra :) Men jag måste säga att vissa tjejer är väldigt bichiga, men så ska det ju vara ;)
Här är lite av avsnitt 1 säsong 9. (dagens)


Tjoosan!

Hemma från skolan efter en iskall promenad. Har tinat up mig med varm choklad och mackor :) yummie. Träning idag, styrka/kondition. Jobbigt värre känns det, spec när jag måste plugga biologi inför mprgondagen, prov. Matteprovetidag kändes väl sådär, missade på en viktig uppgist vet jag iaf. Men men, vad gör man..

Pussar!

Just one more thing..

Bara 'for the record' så är jag med i ett "band". Vi spelar en gång i veckan på skoltid, har inte spelat så länge, men det är skoj :) Nu övar vi på en låt (den ändå vi har), alltså inte en egen, utan en 'cover'. Det är i alla fall 'Boulevard of broken dreams' av Green day. Jag är säker på att ni hört den, men den alltid bra :)
Så, varsegod!



I walk alone..

Jaousa!

Har pluggat idag, mattematica.. Det sög, men jag är nöjd . Satt i flera timmar (med tv:n på i bakgrunden ofc ). Har prov imorn, sista innan jul, så det känns rätt viktigt. Vill hålla mitt betyg med :)

Har även Biologi på torsdag, så jag kanske pluggar lite i pausen. Pausen av vad vet ni redan (se förra inlägget). I alla fallså är det om hjärnan och närvsystemet, är inte så bra på det, så det blir väl en del pluggande imorn igen, innan o efter träningen.
   Så pöss åpå er, nu ska i alla fal jag se på Desperate :)<33

Ni vet alla vad tisdag betyder..

... Desperate Housewives ! Jiihoooo!
Det är sista avsnittet för säsongen för detta underbara program. Asså man måste bara älska de desperata hemmafrarna. Susan, en knäpp och lite vimsig människa, men ack så underbar. Har varit gift twice, för med Karl (som hon har dotterna Julie med), och sen med mike (som hon också har barn med), och nu är hon ihop med en yngre kille, och deras förhållande blir mer och mer seriöst.
Lynette, en stark kvinna som gått igenom mycket. Canser, en stor familj, och en masa drama, men är ändå en framgångsrik kvinna.
Bree, En elegant och chic kvinna med eget företag och stor framgång. Är gift för andra gången med Orson, och tidigare Rex. Har två barn (uppvuxna).
Gabbi (Gabrielle Solis), F.d. Modell, som nu gör vad hon aldrig trodde ho skulle. Är hemmafru med två döttrar, och gift med Carlos. De har splittrats ett antal ggr, men hittar alltid tillbaka till varanda, Calos var med om en olycka vid orkanen och blev blind.
Edie, en lömsk men fräsig kvinna som slukat många karlar i sina dar. Nu är hon gift med Dave, en MYCKET skumm man som dök upp från ingenstans. Han har något i görningen, och idag kanske det äntligen avslövas vad...

Jaa, säga vad man vill om dessa kvinnor. Men de är very special!

För er som inte ser serien, här en en trailer för säsong 5, (nuvarnade säsong)



Desperate Housewives is sponsred by Loka..

Björn, humorkungen

Måste bara tipsa om denna. Tittade på alla 4 klipp igår innan träningen, höll på att dö av skratt! Det är smygfilmat från ett gig, men det är ju kul för oss andra. Titta på detta ochklicka vidare till 2/4, 3/4, 4/4. Ni kommer inte ångra er!



Lovers!

Peppa!

Hej på er! Sitter i soffan nu, slötittar på 2 and a half men, rätt bra ;) Slutade som vanligt vid 15.20 idag, eller nej, vi fick sluta tidigare :) Så när jag prmenerat hem var klockan 15.25, det var bra :) Jullan kom över och vi var duktiga och pluggade matte, prov på ondag. suck! Känner mig långt ifrån säker, och det är även biologiprov på torsdag.. Jobbigt värre.

Ikväll är det iaf träning, är inte så sugen så jag får väl peppa upp mig lite Björn :)



Detta var väl blnad det första man fick se av honom, så j-ävla klockrent!

Kvällen.

Är i s-vall. Jag och familjen är här för årets julshopping+julbord. Ligger på sägen nu med datan i knät, tittar samtidigt på Speed 2 Cruise Contoll. Har sett den flera ggr, men jag tkr den är ganska bra. Den går på 3:an och började just.Titta vett ja´:)



Trött nu, good night!

Black or white.

För att avsluta blir det utmaningen för igår. Michael Jackson's Black or white. Jag tyxker han lyckades riktigt bra, och detta blev även hans sista framförande i idol 2008.



So, take it or leave it.

gosspel, igen

samma kväll som My love is your love, framfärde Robin Joyful, Joyful. Temat var gosspel och gästen för veckan var Carola, som även coachade idolerna. Här får man se även Robins möte med Carola och hans framträdade.



Joyful..

my love is your love.

Vet att jag tidigare lagt upp denna, men den är good (y)



He´s my love.

dude, lady

När vi nu pratar om hår, så har håret plötsligt växt till axellångt. Det är ju klart det ska vara så när det är rocktema.. God thank extentions ;)  I alla fall, rockigt till max, Dude looks lika a lady.



-You are a rockstar!

ABBA

Med ABBAtema och återigen lite längre kalufs, Robin med 'does your mother know'



( det var här någonstans jag fick upp ögonen för honom) :)

Chariot.

En något korthårigare Robin i kvalen, här med Chariot av Gavin Degraw (like him alright)



singi´n loud now..

Good bye for now.

Ni som följer idol vet att Robin tyvär fick lämna tävlingen igår. Pissigt enligt mig, gillade honom som sjutton..
Direkt när jag fick vet att hans låt som han skulle "glänsa" med var 'It's my life', tänkte jag att det var helt fel låt fr honom.Jag hade rätt, det gick inte alls bra igår med den. Men hans utmaningslåt däremot, 'Black or white', gjorde han grymt bra! En stor guldstjärna för det! Och när vissa av dem sa att han skulle röra sig mer, höll jag inte med. Han gjorde det bra, och alla behöver inte vara en sån 'hopparuntpåscenenartist' heller. A, allt jag kan säga är att han är bäst (och snyggast) och att jag väntar med spänning inför hans kommande musik!

Tänkte lägga upp några av hans framträdanden. Måste självklart börja med hans audition!



Robin Bengtsson everybody!

I´m every woman.

Denna låt har ni säkert hört på någon film eller så, det har jag iaf. Den är riktigt svängig, och girlpower till max:)



Denna verson är av Chaka Khan

Än en gång.

Kate Voegele, You can´t break a broken heart.


Don´t hurt me in the first place.

idoler.

Såhär i idoltider kan jag inte hjälpa att tänka till baka på tidigare idoler. Mina favortier genom åren har varit bl.a. varit Darin och Agnes, och i år Robin. En annan som varit min stora favorit är Amanda Jenssen, som var med förra året. Hennes framträdande som jag kommer ihåg mest är detta,



Enjoy!

Dancing in the moonlight.

När jag hör den här låten tänker jag alltid på 'Eva och Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko'. Det var där jag hörde den först, alltså för väldigt länge sedan. Men jag gillar den, tycker den har ett skönt gung :)

Maskinen.

Ni kommer säkert ihåg danshiten 'Alla som inte dansar', här är en annan låt av samma artist, maskinen. Den är inte ny, oh nej. Men det är också en sån dansapådisco vänlig låt, och man hör verkligen att det är samma stil.

Så här är Segertåget.



Our Britney

Efter alla skandaler och trassel är Britney Spears tillbaka på fötterna. Nu med ett nytt album, där singeln 'Circus' finns med. Säga vad man vill om Brittan, men hon kommer alltid vara vår pop-prinsessa.

Så här är den. Circus.


Britney away.

Beyonce

Här kommer den. låten som spelats om och om igen i min ipod. If I were a boy.

Kissses!

Och..

Jag känner att jag har en tendens att fasta i samma ämnen. Men jag älskar serien, och Haleys röst. Vet inte om det är hon på riktigt, men låten är grym. Det är en sån Sätta sig på hjärnan låt, inte för att det är dåligt men ;)


I wear a halo.

One Tree Hill

För alla One tree hill älskare där ute. Här kommer en mycket känslosam låt med klipp från serien. Lyssna på texten, så fin!



Just enjoy!

Same, same but..

Nu när vi ändå är inne på temat kan vi ju kolla den nya videon. Dvs säga den de gjorde när de återförenades, kan det ha varit 2007? aja, Headlines heter den. Om de är bättre eller sämre får väl du bedöma, så vad tkr du?


Gammla godingar

Ni var kanske precis som jag ett stort Spice Girls fan när ni var yngre, eller kanske än. Jag såg ett program för ett tag sen om dessa damer, och kunde inte hjälp att drömma mig tillbaka till tiden då det var "Wannabe" som strömmade ut ur min stereo. Nu stötte jag på denna musikvideo på nätet, och tittade på den. Den är ju för fräsig asså, gillar kläderna :)

Så, här kommer "Wannabe"



Spice it up!

Gavin DeGraw


detta är en låt med Gavin DeGraw, gillar honom mycket, det kommer ni göra med. Om ni inte redag gör det vill säga :) I alla fulla fall så heter denna låt "She holds a key" Enjoy!



This is the kind of affair to make you dance about
But there's something to say for the things
You wouldn't regularly let out
At least this chase
Makes you feel new

She holds a key
Tight in her hand
Clutching his neck
She is begging her man
Listen you sinner
I?m sinning too
Just wait until the darkness falls so I can sin with you

You've run through the whole gamut of gameplay
the headtrip parade
Without any experience
You become curious prey
So change your position
This decision you're making is digging a hole
Oh, and where you're headed only heaven knows

So, set out your plan,
Break down your walls
Count what you're blessed with
you've counted them all
it's something to say
but you have to search
you might not believe but
Believe me it works

-chorus-
So I can sin with you

believe me it works
believe me
we can not fail...
we must not falter
we must not tell to those
who seek our souls...
to take our precious hearts...
our hearts are
our owwwwnnnn....
are hearts are our own
we must not falter
we must not fail
we must not
weeeeeee.....
no we must not tell...

dooo do do do do dooo....


Slängde in texten om ni vill sjunga med :)

Live it!

Robin Bengtsson!

Robindiggare som jag är, så måste jag ju lägga in ett klipp ifån fredagens idol. Han gick vidare, nanan, Jippie! :) Här sjunger han Your love is my love.
(lägg märke till Carolas kommentar efter, tycker det är ganska roligt när hon pratar med honom som om han är 3 år :p )


RSS 2.0