Nu drar jag på middag!



Ha en bra kväll, simma lugnt!

Onsdag.

Hejhopp och godkväll!
Hur mår ni idag?
Min dag har varit bra, helt okej. Vaknade strax innan halv 8, gjorde alla morgonsysslor och åkte till skolan. Har inget särskillt att berätta egentligen, ville bara titta in :)
Just nu sitter jag och kollar på Grey's, mycket som händer nu! Ja, vad kan jag säga om morgondagens planer då?
Åker til skolan som vanligt, men åker vid 10 in till stan. Det är nämligen dags för mig att få linser, finaly! Känner mest behov av det på t.ex. fotbollsplanen, där jag nu springer runt som en halvnlind get.. Det kunde ta upp till två timmar, så jag är väl tillbaka på skolan vid lunch. Går sedan som vanligt till 15.20, och sen hem. Och imorgon är det ju sista april, det har ni väl inte missat?

Ska ni hitta på något kul då? Jag ska äta middag med girlsen, hemma hos Cajsa. Sen får vi se vart det bär av, bli nog kanon! Får hoppas på bra väder bara, sol tack.

Nej, nu ska jag se klart på Grey's och sedan hoppa i säng!
Tjing!

Tisdag.

Hej vänner!
Hur har ni det idag?
Bra hoppas jag, det har jag. Har kännt mig trött och nere hela dagen, gått runt i koma  typ. Men nu känns det bra :)
Vakande av att det spöregnade, och då menar jag verkligen SPÖREGNADE. Tänkte oh shit, jag som ska åka moppe till skolan, kan lika gärna paddla dit.. Men regaet avtog som tur var till 8, perfekt. Det är ganska dystert ute nu med, men det är tort iaf :) Ska fara och träna ikväll på skyttis, blir nog bra.

Nej, nu ska jag ringa mammsen och höra hur det blir med middagen, tjing!

G.D.

Why do men stray - Gavin Degraw.
En av mina absoluta favoritlåtar av hans sida, så himla fin. Jag älskar den. Det kommer du göra med!


Lyssna, ta in, älska!

home, again.

Nu är jag hemma från skola sen en halvtimme ungefär. Sitter och kollar igenom datan lite snabbt, men ska nog gå ner och ta en fika nu. Ska även försöka ta och göra lite matte, ligger efter lite på läxfronten där, och gitarren, icke att förglömma.

Hörs senare! Pok.

Måndag.

hej på er!
Hur har ni det idag? Själv har jag det bra, extra bra nu när jag är hemma en stund. Lektionen efter lunch blev inställd så jag tog med mig Julia hem på lunch, och ja, nu sitter jag här vid datorn och hon i soffan framför Gossip Girl. Vi måste snart dra oss tillbaka till hålan, men jag njuter så länge det varar! :)

Det har varit så otroligt fint väder här i helgen, satt uta och solade i bikini igår, fick faktiskt lite färg, det gillar vi! Till min besvikelse mötte jag regnet nu när jag åkte hem, ajjabajja.

Nej, nu ska jag gör mig klar för resten av skoldagen. hare gött!

(Grattis till Robin Bengtsson som fyller 19 idag, du är min prins!)

Fredagkväll - D.E.N.I

Här kommer lite bilder från fredagen och spelningen på sliperiet.








Elin - keyboard, Jag - bas, Savannah - sång/keyboard, Oskar - trummor/sång, Jacke - gitarr.



midnattsblogg.

Jag ber om ursäkt för dålig update, och att jag inte lagt in bilder från igår. Jag skyller på att det är helg, det är tillåtet.

Jaha, vad har in gjort ikväll då? :)
Bella åkte nyss, maja för kanske en timme sedan. Hade kul med brudarna, vi snackade (mest skit som vanligt), och bara va. Så ska det vara! Är trötttrött nu, ska sova, snart.

Jag kan i alla fall bjuda på en bild på mina nya älsklingar. Ja, de är superhöga och jag måste träna att gå i dem, just nu är det katastrof. Men de är så snygga att man vill gifta sig med dem. De är mina. Jag är lycklig. Det är ett par skor, det är lycka.


God natt!

Lördag.

Hej vänner!
Hur har ni det idag? Själv har jag det bra, dagens väder är UNDERBART! Äntligen är det riktig vår och sommarvärme, det gillas:)
Idag sov jag till 12, vilket var väl behövligt kan jag säga. Fick sedan ett sms av min Cajsa som frpgade om jag ville förja henne och Sara på fotbollsmatch. Jag var inte sen att haka på så jag åkte med familjen till stan och gick ett ärende, och mötte sedan upp dem för att sedan gå upp till Skyttis. Där väntade även Bellan och vi satte oss på läktaren och stekte i solen.

Kom hem för ett tag sen, och funderar nu på om jag ska ta tag i recenssionen som ska in på måndag, svenska.

Hare gött, kollar in senare!

sömn - ja tack!

Guuuuud vad kul det var ikväll! Sån otrolig kick att stå på scenen framför alla, det gör jag gärna om! Men nervös var jag, och spännde mig så mycket att jag knappt kunde stå rakt efteråt. (För er som ej hängt med så har mitt "band" spelat ikväll, tillsammans med 22 andra ungdomsband, skitkul!)

Jag sitter här och tycker synd om mig själv av två anledningar:
Den första: Jag är så grymt trött och inser att jag har en lång väg till sängen med tvättning, tandborstning och röja undan alla kläder som är utpridda överallt.
Den andra: Jag har fått en blåsa på mitt "baspekfinger", som även är mitt bästa bloggfinger! Gör ont ont ont att skriva nu, men jag gör det för er!

Nu ska jag försöka komma isäng innan jag faller ihop över min dator.
God Natt!

Torsdag.

Shit vad jag är trött. Skulle så gärna vilja gå och sova, men nejdå. Erica ska sätta sig med so:n eftersom hon har prov imorgon, hon kan inte ett skit. Det tycker hon känns jättebra, verkligen....

Hej på er!
Hur är det? Med mig är det sov ovan, lite halvtokigt. Varför jag skev om mig själv i tredje person vet jag inte, det bara blev så.. Dagen då, ja vad ska jag säga. Hade nationellt prov i matte imorse, gick väl okej, inte mer än så. Sen innan lunch slipade vi på det sista inför morgondagen, det rockade. Eller det ska rocka ännu hårdare imorgon, det är jag säker på!
Vet inte om jag hinner titta förbi imorgon, ska in till stan redan kl 4 för soundcheck och sådant, "konserten" börjar sedan vid 7. Håller nog på hela kvällen, så vi får se som sagt. Lovar att se till att någon fotar (även mig denna gång, hehe), så åter komemr jag med dem på lördag!
Nej, detta går inte. Plugg var det!
Puss och kram!

Gårdagen.

Igår var det dags. Jag och bandet åkte upp till Bredbyn för en "Rockbandsträff". Det var alltså alla band från olika högstadium i komunen (endast hälften av skolorna, de andra var på en annat ställe och spelade), som fick spela och bara ha skoj. Vi (D.E.N.I är vårt namn) spelade 7 nation army av White stripes. Vi hann bara spela en låt eftersom det var hela 23 band där, och det gick bra. Det var skitkul, verkligen!


i got dressed. Detta var det "rockigaste" jag kunde hitta hemma.
skor - Lacoste, Stadium.
jeansleggings - MQ.
Svart linne - H&M.
T-shirt - JL, lånad.



Rock & roll!


oskar och savv, my bandmates posade.


Resten av bandet gjorde som jag, och förevigade denna dag.


The J.A.J.O:s


Publiken var med.


TBB


Fin duett.

Ja, nu är det bara att ladda om. Imorgon ä nästa spelning, här i stan. Så alla boende i öviksområdet, kom till Sliperiet kl 19.00., det kommer rocka fett!

B.G.

Living the dream, wooooohhhhhooooooooooooo!



Hemma.

Nu är jag hemma från födelsedagskalaset, Ullånger. Det var skoj att träffa släkt och äta gofika, aldrig fel. Jag är så trött nu, och med brist på sämn de senaste dagarna är det bäst att jag går och lägger mig nu. (Det betyder att det minst tar 30 min innan jag ligger, ibland upp till 1h, jag är så virrig) Ska läsa lite av min "jättebraiga" bok, not, som snart måste vara utläst.

Imorgon ska jag upp med tuppen för att sedan åka med klassen in till stan och sporta lite, trippelboll. Det blir nog bra, hehe.

Puss o Godnatt!

Måndag.

Hej buddies!
Hur har ni haft det idag? Jag har haft det bra, eller okej kan man säga. Var sååå trött imorse när jag skulle upp, att jag nästan var på väg att fejka sjukdom, men jag tog mig i skinnet. Nu när marken är bar kunde jag i alla fall ta moppen till skolan och på så sätt vina lite tid mitt i all morgonstress. Väl i skolan hade vi spanska, engelska och no på förmiddagen. Under luchen gick vi bort och hade ett möte med bandet + de andra två banden inför onsdag, då vi ska till Bredbyn och spela, spännande! Jag kommer nervösa på mig, för det är ju trots allt mitt första scenframträdande.

Hade vanliga lektioner på eftermiddagen innan jag brummade hem med mopeden. Idag har jag inga andra planer än att åka till min kusse, som fyller år. Eller just, inte att förglömma; pppllllllluuuuuuuuuuuuggggggggggggggggggg!

Tjing!

Talang - no doubt.



Jag läste om denna pojke på Aftonbladet, där de skriver att han är ett hot mot  Susan Boyle, 48 (ett klipp kan ni leta reda på tidigare i min blogg).
Han heter alltså Shaheen Jafargholi och är 12 år. 12 år med den rösten!?
Lyssna, ni kommer inte bli besvikna!

Pics!

Här kommer lite bilder från Isgalan jag besökte igår, enjoy!


Min vän Isabelle (Bella) som hade rollen som Jasmine i Alladin. Hon var kanon! :)


Tillhörande ande och Alladin him self.


Diamonds. Älsklings Maja längst till vänster och bella bredvid (de två brunetterna).


Vår öviks-stjärna Malin Hållberg-Leuf. Ni kan känns igen henne som Tony Irvings partner i 'Stjärnir på is'. Här åkte hon ett nummer tillsammans med Kristoffer Berntsson, en åkare som deltagit i WM och är en sveriges bästa åkare. (Jag är ingen konståkningsfantast, men det var kul att se).

xoxo.

Totalt utmattad.

Idag har ag varit i husum och spelat två matcher, den försa var redan kl nio vilket betydde att jag var tvungen att ställa väckaren på halv 7 (klev upp något senare som ni kan förstå), så nu är jag supertrött. Hur gick det för oss idag då? Vi förlorade tyvär båda matcherna, men vi brhöver inte ställa oss i skamvrån för det. Eller jo, jag har nog en plats bokad där, jag SÖG verkligen idag. Men annars så kämpade vi på bra, trots skador och sjuksomar som dök upp idag och tidigare i helgen. Det vi kan bli bättre på är att göra mål, logiskt va?

Nu har jag lite panik. Jag har så mycket att göra i veckan. Här är min 'veckoplan' :

Måndag: Skola, repa med bandet, åka på fördelsedagskalas hos min kusin. (Plugga vid ev. tid över)

Tisdag: Vara i stan hela dagen för att delta i 'Trippelboll' med klassen på Sporthallen (en idrottstävling för högstadieklasser), träning. (Plugga vid ev. tid över)

Onsdag: Vara i Bredbyn hela dagen (?), för att delta i en 'Rockbandsträff' med bandet där vi ska spela ett par låtar. (Plugga vid ev. tid över)

Torsdag: Skola och Nationellt prov i matte 'jippie'.

Fredag: Skola med prov i Samhällsekonimi, träning (kan behövas hoppa över om tidsbrist uppstår). In till stan för att återigen spela med bandet, denna gång på Sliperiet.

Förutom proven som finns ovanstående måste jag: Läsa ut en dålig svenskabok för att sedan skriva en recenssion på den, göra klart ett stort svenskaarbete inom literaturhistoria, läsa ut en engelskabok som jag tror jag måste skriva recenssion på, skriva klart ett biologiarbete om Charles Darwin. Tror det var allt. Allt detta måste inte bli klart denna vecka, men jag börjar känna av lite panik. För mycket att göra på för lite tid. Kanonkul.

Isgala 2009!

Nu drar jag iväg på isgala! Det är en konståkningsshow som tar plats här i Övik varje år, där bland andra min vän Maja är med, hon rockar fett ska ni veta! Tror att det är 'Movies om ice' iår, det blir nog super. Kastar kanske in några oics här senare, o jag kommer ihåg att knäppt dvs ;)
Tjing!

Talang - oja.

Satt och kollade på Talang igår.Jag tycke det var lite 'mellanmjäklsvarianten', tills - dessa pojkar kom. Talang eller inte, det är underhållning på HÖG nivå. Det är så j-vla bra gjort av dem, och sååååå kul!

Om ni missade det, eller bara måste få det igen, här är dem. Knäckbrödspojkarna!

-pic.


Erica.



- Cajsa, ja. Alla matchen går i Husum, tyvär. Har match kl 9.00 och 13.00 (det är då vi spelar mot ÅFF).

Lördag.

Hej sockerkorn!

Jag känner mig alldesles matt, helt energilös. Jag klev upp vid halv 8 i morse, käkade frukost och blev sedan hämtad av min tränare för att sedan åka till Husum. Vi spelade mot Husum, som numera spelar i division 2 (vilket inte alls märktes) och vi spelar i 4:an. Första halvlek var riktigt bra från vår sida (och min, hehe) och vi hade hela övertaget. Vi tappade dock i andra vilket resulterade i 2 mål för dem, billga mål dessutom. Skillnaden mellan vi och dem var liten, jag tycker faktiskt vi var bättre och de ska ha ett stort ris för deras uppträdande. Deras tränare blev 'utvisad' från båstet för hans ständiga skrikande mot domare och oss. Tragiskt att se.
I övrigt kan jag berätta att jag har ont i näsan, fotbollsskada. Jag skulle precis vända och rycka (springa snabbt) men såg tyvär inte tjejen som genom hela matchen var min markering. Och ja, pang! Min näsa mot hennes axel = big pain. Den är svullen och gör ont , men det lägger sig förhoppnigsvis snart.

Så, hur har ni haft det idag?
Pöss!

Fredag.

Hej hopp!
Idag blev det en rejäl sovmorgon, vaknade vid 12. Men det är okej, för det är faktiskt sista dagen på påsklovet.
Käkade upp resten av pannkakorna som jag gjorde igår till middag till frukost (blev detta en konstig meing?). Det var gott, en bra start på dagen enligt mig, kanske inte enligt Anna Skipper..

Vad har ni för planer för dagen? Själv har jag inte många, det enda planerat är match ikväll, liksom på lördag och söndag. Det ska bli ganska kul, looking forward to it! Annars så har jag precis kollat igenom so:n, prov på fredag. Handlar om samhällsekonimi, inget som jag kan säga att jag är särskillt bra på alls. Men det ska väl gå an antar jag..

Nej, nu ska jag ta tag i något annat. Ha en bra dag!
Pok!

God natt!

Nu är klockan över 12, vilket betyder att det är fredag och lovets sista dag. Gruvar mig så mycket för att komma tillbaka till skolan och alla måsten. Känns bra att jag har gjort all läxa, inte. Fy på mig, har haft all tid i världen, men blivit alldeles för bra kompis med tanken ' behöver-inte-göra-nu-kan-göra-senare'.

Nu ska jag gå och sova, inget blir bättre av att jag sitter här i alla fall.

Pussogodnatt!

x antal timmar senare...

Dåså. Tre timmar tog det för oss (okej, det var vår vän Jari som gjorde hela jobbet), att klippa och sätta ihop vår spanskafilm, men det känns så skönt att det är gjort! Den blev nog ca 10 minuter lång, och innehåller två intervjuer, en presentation, en musikvideo och lite annat smått och gott. Skitbra :)
Vi som gjort den tycker att den är jätterolig,och garvar arslet av oss när vi ser den, men jag tror tyvär inte att våra klasskamrater kommer tycka samma. De kommer tänka; okej?!
Men vafan, de får vi ta. De måste skratta helt enkelt!

Nu känner jag mig även som en normal människa igen, bedövningen har äntligen släppt. Förökte vissla allt jag kunde när den satt i, men det gick inte. Halva munnen formades till en cirkel, men den bedövade sidan hängde som en muskellös del. Helsjukt såg det ut! Prova det nästa gång ni besökt tandläkaren  :)

Jaja, nu ska jag tydligen laga middag till familyn, 'jippie'.

PoK!

Torsdag.

Jag är bedövad, i käften. Det är obehagligt som sjutton. Jag har som ni kanske jag förstå varit hos tandläkaren nupå morgonen. Kl 08.45 hade jag tid i stan, är inte det okristligt tidigt på ett lov?!
Jag lagade ett hål i en tand i underkäken. Shit vad nervös jag var, hatar att gå till tandläkaren. Men det gick ganska bra, jag överlevde. Min tandläkare var en ganska ung tjej, känndes mkt bättre än att ha en gammal gubbe grävandes i munnen. Mitt största problem brukar vara att jag får kväjningar, men till och med det gick bra, jag kräktes i alla fall inte ut något av de hunda verktygen de tryckt in.
Sen när jag skulle åka hem hade jag världens otur. Jag kom ut från tandläkaren 20 över 9, och bussen gick 17 över. Inte nog med det, tandlisen var sen, minst 5 minuter, vilket betyder att jag hade hunnit med bussen om de hade tagit i mot mig i tid!
I stället fick jag gå runt på stan, som var stängd (öppnar vid 10) i snöovädret. Ja, ni läste rätt. SNÖ. Denna gång trodde jag verkligen att våren kommit, till och med moppen hade ju tagits fram!  Men icke, de ska tydligen plåga oss lite mer med snö och slask. usch.

Jag är hungrig, men jag fick mat- och drickförbud eftersom hon passade på att kleta på flourlack 'jippie'. Men jag antar att det inte heller är så bra för det nylagade hålet att äta direkt, så jag väntar. Inga problem.

Vad har ni för er idag? Inga läskiga tandläkarbesök hoppas jag.

Dress.

Jag tror jag blir tokig. Jag har i månader, ja plural, letat runt på internet efter en fin avslutningsklänning. Okej, jag ska inte ta studenten eller något, så det är inte livsviktigt, men jag tycker det är kul att få "klä upp sig" för en gång skull. Min bror ska ta studenten dock, så jag kan låtsas att det är för hans skull, hehe. Men jag hittar den aldrig, den perfekta klänningen.
Hur vill jag att den ska se ut då? Jo, det har pendlat lite fram och tillbaka. Men jag tror jag vill ha en korallfärgad, det är så himla fint till sommaren (helst till en brunbränd kropp, vilket lämnar mig lite solande att göra). Den ska vara enkel, och inte så dyr. Men den får gärna sticka ut lite, jag har aldrig gillat att vara en i mängden.
Jag hittade faktiskt en från Nelly.com tidigare (veckor sedan), men då skulle jag såklart avvakta, vilket gjorde att den tog slut!!! Den var superfin, korall, enkel och med supersnygga band, av glitter. Låter konstigt med den var jättefin.

Jaja, det är väl bara att fortsätta leta. NI är välkommna med tips! :)

Bella's lullaby

Många av er har nog hört detta underbara stycke. Jag tycker det är så himla fint. Musiken får mig att känna mig helt tom, och fylld av ro. Lyssa, du kommer inte ångra dig.


Mitt på dagen.

Har just tryckt i mig lite mat, det behövdes kännde jag :)
Nu när jag tittar ut ser jag att solen har kommit fram, yey. Det är tyvär inte så varmt dock, än, men det ser så härligt ut. Ska nog ta mig ut en sväng, i alla fall till altanen.




I brist på annat så blir det en bild på min lunch; ägg, grönsaker (hade tyvär ingen sallad) och kryddig korv. Riktigt gott!

- nej, nu måste jag gräva ner mig i min svenska bok. måste snart vara utläst + att jag måste skriva en recension på den vilket inte kommer bli det lättaste med tanke på att jag inte fattar någonting!

Tjing!


Onsdag.

God förmiddag!

Jaha, då sitter man här i soffan igen, denna gång med ett gammalt avsnitt av Grey's som sällskap. Ska snart dra tummen ur röven och klä på mig, sminka mig osv.. Orkar inte gå omkring som en ofräsch korv längre. Vad har jag för planer idag då? Jo, inte många. Får se om vi åker till en kompis som ska hjälpa oss att regissera ihop en spanskafilm vi jobbar med, den måste nämligen vara klar för visning til veckan. Ghh, jag känner att jag har så mkt att göra denna vecka, men ändå gör jag ingenting när jag inte har något vettigt för mig..

Vad har ni för er idag?

over and out.

phhu, jag är trött. jag borde gå och lägga mig, jag ska, snart.
Ikväll har jag varit på träning, hade inte huvudet med mig alls, så det gick långt ifrån bra. Åkte sedan vidare till Sara med Julia, Cajsa och Bellan där vi fikade och kollade på DH. I och med att jag har träningar på tisdagar missaar jag alltid första halvtimmen, vilket gör att jag inte riktigt hängt med på slutet. Jag får väl skaffa mog boxen när den kommer ut helt enkelt ;)

Nej, sängen var det. God natt!

KENT.

På drift. Ni känner nog igen den från Friends reklamen, där den är inlånad. Dock med lite ändringar.
Jag brukar inte vara något större fan till Kent, men jag har fastnat lite för denna. Gillar speciellt texten, den är stark.


E.H.

Jag älskar denna låt - älskar.
Eric Hutchinson, Rock & Roll.


Lyssna, ta in, älska!

Tisdag!

Hej sunshines!
Idag har det inte hänt mycket alls för min del. Vaknade ganska sent, gick ner och käkade frukost, satt vid datorn en stund osv.. Och ja, äntligen har våren kommit hit med, så jag har suttit här ute på altanen idag, både till frukost och läst lite. Eftersom jag inte har annat planerat än träning ikväll, så passar jag på att röja undan lite skolarbete. Gick och hämtade biologiböckerna, och tänkte skriva lite mer på mitt arbete, men nej det gick inte. Hade tydligen inte sparat ner senaste jag gjort på mitt usb, och jag kommer inte heller ihåg vart jag slutate. Greate, nu kan jag inte skriva på det ngt denna vecka -.- 

Annars så har jag även suttit en stund med gitarren och plinkat, riktikgt kul :) Nej, nu ska jag hämta något annat att göra, så jag inte lastar bort denna tid igen..
Ha en bra eftermiddag!

god natt.

Hej och god kväll!
Kom för en tag sen hem från Maja, tog moppen dit vid 6 någon gång. Vi gjorde inte så mkt egentligen, snackade mest, något hon är väldigt bra på min vän. Vi åkte sedan in till Myckling och träffade lite folk, hängde där typ hela kvällen. Ja, mycket har hänt idag, både bra och dåliga saker. Det är inget jag vill skriva om här, men jag hoppas allt bli bättre snart.
Hoppas ni har haft en bra kväll med bara bra saker.

Nu ska jag hoppa i säng, ciao!

Snabbmat, vårväder och sömn.

Ja, så kan man sammanfatta min dag så långt. Vaknade strax innan 11, satte mig vid datorn och tittade ut, det var fint väder. Jag tog en dusch och klädde på mig något som fick duga. Snackade  lite med Cajsa och bestämmde tillsammans med Julia att det var dags att damma av mopparna och ta en tur till stan. Vi åkte till Burger King, som inte för så länge sedan kom hit. Maten var helt okej, måste nog ändå säga att max är lite bättre. Saknar Donkens glass med, det är faktiskt the one and only när det gäller glass m chokladsås. Vi satt i alla fall där i några timmar, och snackade en massa skit.
Sen drog vi hem igen och satte oss på Julias altan och lät vårsolen värma oss, det var najs! Har saknat sommaren.

Nu sitter jag och väntar på middag, hörde rykten om att det blir grillat, yummie! Ikväll ska jag nog åka till Majsan som är tillbaka från alperna den lilla lyckosten. Det blir bra det, Hur har ni haft det idag?

Pöss!

Kväll.

Sitter här och knaprar på mitt påskägg (eller på innehållet rättare sagt) och lyssnar på ngt random program på tv. Har inte gjort ett skvatt ikväll faktsiskt, men det är lite skönt det med :)
Hur har er påsk varit?

Nej, ska nog leta reda på tandborsten och sedan gör amig klar för natten. tjing!

Passar på..

.. att kasta in några bilder från dagen vi knäppte spexkort i skolan. Bättre sent än aldrig, right?!






- Jag låter bilderna tala för sig själv. Nedan kommer resultatet (dock inte fotografens kort).


Hemma igen!

Hej mina vänner :) Nu är jag åter hemma i Övik efter en väldigt bra vistelse i Hemavan. Jag åkte som sagt dit i onsdags med familjen + en av mina bästisars familj, för att spendera påskhelgen i skidbacken och bara ha det bra. Och ba hade vi det, superbra!
Vädret var bättre än bra, och det har lämnat sina spår i mitt ansikte kan jag lova, särskillt min näsa har fått sig en omgång. undrar om den börjar blinka vid fara?

Här kommer i alla fall några bilder från helgen.


Titta bara, - u n d e r b a r t.




Dagrna spenderades såklart i backen, solen hade dock gjort underlaget lite för löst och vattnit för min smak..
-men vem kan klaga?


Påsklunchen tog plat i en ravin i en finfin grotta som byggdes. Äggmåling var självklart en aktivitet!


Jullan stekte.

Ja, detta var bara ett axplock av alla sköna bilder (blev ingen på mig tyvär). Ser det inte underbart ut?!

Nu bär det av!

Mot de fjälligare delarna av landet. Åker som sagt till Hemavan med familjen idag, och kommer hem sön eller mån.
Ha en bra påskhelg och käka godis i massor!

Puss och kram, xxx.

Åh!

Ni vet det sär sura äpplet jag skulle bita i? Ja, det måste ha rullat iväg eller förmultnat eller något.. Klockan är nio, jag ska se på Desperate och inte finns det någon färdigpackad väska här inte! Inte en påbörjad heller.
Kom i och för sig nyss hem från mötet, men innan då. Nejhej, jag är lite latare än jag trodde, det är livsfarligt att låta en tonårstjej ha fri tillgång till dator..

Oh no! Kvällen är sabbad. Det är hockey på 5:an,på en tisdag, kl nio. Usch och fy! Betyder detta att jag får en anledning till att packa...?

Suck..

blev just påmind av min broder att jag måste börja packa. Det är nämligen så att jag och man familj drar iväg till fjällen imorgon, Hemavan rättare sagt (Tärnafjällen). Visst, själva vistelsen känns rolig, men att packa, planera och sitta i bilen i 5 timmar känns inte så lockande.. Men det är bara att bita i det sura äpplet och ta fram trunken!

(Detta innebär även att bloggen kommer uppdateras mer sällan eller inte alls, eftersom vi saknar internet där uppe. Kommer hem på söndag eller måndag)

Nirvana.

"Smells like teen spirit"


God eftermiddag!

Väl hemma från skolan har jag tagit plats i soffan, som så många andra eftermiddagar..
Hur har er dag varit? Min har varit helt okej. Blev dock lite besviken när jag imorse tittade ut och såg marken vit och snön singlade ner, mer och mer.. Ja, vinterna värkar inte vara reda att ge sig av, känns tungt. Vill ha vår och sol och lätta skor nu! (Var inte meningen att denna mening skulle vara på gränsen till att remma, heh).

Spelade med "bandet" (ja, jag fortsätter att sätta det inom situationstecken eftersom det känns som om jag tror jag är ngt när jag säger att jag är med i ett band, höhö), och det gick bra,d et måste jag säga. Vi började även med en ny låt idag, Smells like teen spirit. Hann komma igång, och det känndes som om det kommer att funka fint med den, skönt!
Hade matteprov nu sista timmen, ett ganska litet prov, men ganska svårt. Fastnade på en uppgift lite, men jag hade egentligen löst den, det var min hjärna som förvirrade mig som vanligt, suck.. Aja, en uppgift hit och dit, wte.

Ska nog bara slappa ett tag nu, och sedan efter 6 ska jag in till stan och fika med laget. Tjing!
(tack för infon R, blandade ihop det som vanligt ;p)

DH, glass och trötta ögon..

Aj, min bak lider av dålig placering, sitter inte så skönt. Har satt igång Desperate och ätit lite banan med glass, mm-m. Jag tror jag tycker glass är lite för gott, det blir så lätt att frysen öppnas då och då.. men vafan, det kommer nog inte döda mig.



Nej, nu ska jag nog hoppa ur jeansen, borta tändera och krypa ner under täcket med en bra bok.
god natt! xxx

Klippt och skuret!

Så, med middag i magen och humöret (nästan) i topp har jag tagit plats i sägen med datan i knät. Ska snart ta fram matteboken och kolla igenom det sista inför morgondagens prov, men måste kolla allt på datan först så jag inte får några hinder, hehe.


Här är resultatet av frisörbesöket! Har inget kamerafejs idag, så det blev censurerat.  Jag är ganska näjd med frilan, känns fräscht nu när allt slitet är borta och så. Det blev inte så jättekort, men jag är som sagt nöjd! Håret är även stajlat med "utårfjompar", vilket jag inte alls tycker klär mig, så jag kan slänga in en bättre bild imorn när jag får ha det som jag vill.

Nej, matte var det. Simma lugnt!

G.D.

När jag kikar runt i olika bloggar framgår det tydligt att våren är här. De skriver hur de ska ut och ta plats på ngn uteservering och glassa i solbrillor. Jag kan bara kontra med att det snöar här, ja ni hörde rätt. snö.
Så, tyck synd om oss öviksbor, vi behöver det.


Belief by Gavin Degraw, och ja. Jag är beroende.

Hej mina vänner!

Nu är jag hemma från skolan och har precis fikat lite. Har inte så mkt tid, så detta får bli ett kort inlägg. I alla fall så ska jag snart till frisören och få mig en liten uppfräschning (inte bara bloggen som behöver det). Jag har funderat fram och tillbaka om jag ska klippa av mig håret igen (page-liknande frilla som jag hade i slutet av förra sommaren), eller om jag bara ska toppa igenom det och spara ut det..
Jag är lite konstig när det gäller detta. När jag väl har sparat ut mitt hår långt, får jag för mig att jag ska klippa av det. När jag gjort det och är nöjd, så ska ja bums spara ut det igen. Så, ja.. Kanske ska jag försöka hålla mig till kort ett tag om det nu blir så?
Aja, vi får se vad det blir. Ska prata lite med min frisör och höra vad hon tycker.. Resultat kommer till kvällen!

Ha det bra! xxx

T.I & J.T

Mmm-m. Mer än så behövs inte för att beskriva denna låt.


Lyssna, älska, ta in!

Söndagkväll.

Nu känner jag mig lite duktigare i alla fall. Jag har kollat igenom matten och känner mig ganska säker iför provet jag ska ha på tisdag (tror jag iaf, det var egentligen i fredags men jag missade det då). Jag har även tryckt i mig fruktsallad såhär på kvällskvisten, och det innebar att jag avslutar dagen som jag börjat den, med frukt.


Vackra nymålade naglar, i fprm av fransk manikyr. Ni ska veta att detta är något mycket ovanligt för mig, eftersom jag aldrig lyckats hålla mina naglar långa, men nu så. Framgång! (Ni kan ignorera min sovt-shirt)

God natt. Sov gott! xxx

fräscht.

Så, vad tycks?
Har fått till det lite i alla fall, inte klock 100 men ganska okej. Ska fortsätta pyssla lite under de kommande dagarna så får vi se vart vi landar.
Vad har ni gjort idag? Något lite mer aktivt än att suttit vid datan och trixat med bloggen hoppas jag. Nu har jag precis tagit en dusch, ska sätta mig med lite böcker och dra igenom några kapitel (svenska), något som jag borde gjort tidigare i helgen med, men det blev inte så, lika som matten inte blivit av än. Ajjabajja!

Ha en bra kväll, kikar in senare!

Arbetar för ett nytt utseende!

Som ni kanske kan förstå så håller jag på att förändra bloggen en aning. Det går lite halvträgt för tillfället, men jag hoppas få till det under dagen. Jag har tänkt mig ett lite ljusare ocg piggare utseende nu till våren, även med en ny header. Hoppas ni gillar det, och hoppas att jag får till det! :)

God morgon!

Eller förmiddag..
Har ni sovit gott? Det har jag, blev dock lite besviken när jag vaknade innan 10 trött som ett as, men kunde inte somna om.. Men jaja. Nu har jag suttit här i soffan ett tag, och jag känner att jag måste aktivera mig. Jag har en massa skolarbete jag måste ta tag i, främst matte och svenska. Känner mig även sugen på att ta en promenad, eller varför inte en joggingtur?

Vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda ;)
Hare bra, simma lugnt!

G.D.

Om du som jag är är ett bitet Gavin-fan så vet du nog att han (äntligen) släppt en ny skiva! Den heter "Free", och är
U N D E R B A R. om inte, så införskaffa den. nu.

Här är iaf en av låtarna, "Stay".


Lyssna, ta in, älska!



Detta blir kvällens sista, god natt! xxx

Resultatet!

Här är min klass, min underbara,knäppa och allmänt konstiga klass, men ja, vi är bäst!


(Bilden är kbnäppt med en vanlig kamera, ej fotografens, därför inte den bästa kvallen, men ni ser)
Vi hade en massa förslag, och det slutade med att alla fick vara vad de ville, och därför "klassen utan fördomar". Jag, ej utklädd och liggande. Vi gjorde en ordvits med mitt namn, tilläggas bör även att vår skola ligger väldigt näa en ica-butik, dit alla elever vallfärdar dagligen. Så helt enkelt: Vi går inte på vår ICA, vi går på er-ICA!
Är vi inte snygga?!!

Back, again.

Det var ett tag sen jag skrev nu, ber om ursäkt. Vet inte riktigt varför, antar att jag tappade inspiationen och lusten till att skriva, men nu är tillbaka!
Så, veckan för min del har varit väldigt omväldigande, både på gott och ont. Skoldelen har varit helt okej, inget spec som hänt (utom spexkortet som jag ännu inte lagt in bilder från, men det kommer). Igår hade jag däremot en tung dag. Jag ver på begravning. Det var några av mina närmaste vänners pappa som har gått bort, men än så vill ja inte gå in på, det anser jag vara för privat, och det tror jag ni förstår. Det var det västa jag har varit med om, så otroligt jobbigt. Det var min första begravning jag har varit på, och det var, ja, jag finner inte ord. Har sällan, eller aldrig varit så ledsen tror jag. Tårarna rann, konstant. Jag kännde hur allt blod försvann ur min kropp, musklerna spänndes och jag kunde knappt andas. Och ända var jag inte släkt med honom, jag lider verkligen med familjen, vilket bidrog till den största sorgen, att de mist en far, en son, en bror, en morbror och en underbart fin vän. Jag hoppas han har det bra nu, och jag vet att han har kommit till en bättre plats..




Ikväll har jag varit hos Cajsa, även Isabell och Rebecka kom. Det var trevligt det. Vi gick även ut en sväng och träffade lite folk som ja, inte var helt nyktra. Men ja, det är ett val man gör. Jag dömmer ingen, känner bara att jag inte har något behov av sånt nu. Kom hem för 10 minuter sedan ungefär, min bror hämtade mig på väg hem från stan. Det är otroligt bra med en bror med körkort, det måste jag säga!

RSS 2.0