Carrie Underwood

Den här låten är riktigt bra, och texten är stark! Gilar den mycket, och det kommer ni  också göra, lovar! Listen, Before he cheats.


den riktiga videon ligger uppe på youtube, men den gick inte att lägga in. Men detta är lika bra :)
Dinga, dong!

Good, so good!

Jag måste bara tipsa om denna serie. 90210 är bland det bästa jag vet, så bra helt enklet. Går på måndagar (tror jag) på tv 400(?), men jag ser det via internet. i alla fall, Look at this, and fall in love!



Love it!

<3

För er som föjler serien One Tree Hill så är namnet Mia, ( Kate Voegele) inget nyss namn. Jag älskar hennes röst och låtarna går rätt in i hjärtat. Här är en av hennes första låtar i serien som jag hörde. Lägger upp ett klipp så ni också kan njuta!



Feel your heart !

PALM

Nu när vi ändå är inne på temat, och jag fick just veta att Johan Palm åker ut från idol ikväll, tänkte jag lägga upp ett klipp på hans framträdande av Jonny The Rocker. Även om han inte hade den bästa rösten, så var han en orginell personlighet, annat kan man ej säga. Så varse!



Feel the tone!

This is me, also.

Ny, eller en till blogg är skapad!
Jag har tänkt att denna ska användas som musik, film, tv mm- blogg. Good ha?
Hoppas att  jag orkar uppdatera dagligen, och flera ggr!

Live in thá beat!

And; här är ett klipp på Robin, nu i idol tider. Som för övrigt sitter säkert ikväll :D här är hans framträdande med Fields av gold, (Sting, Eva Cassidy) som jag tycker är ett av hans bästa framträdanden.
Enjoy!!

E

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0