Ni vet alla vad tisdag betyder..

... Desperate Housewives ! Jiihoooo!
Det är sista avsnittet för säsongen för detta underbara program. Asså man måste bara älska de desperata hemmafrarna. Susan, en knäpp och lite vimsig människa, men ack så underbar. Har varit gift twice, för med Karl (som hon har dotterna Julie med), och sen med mike (som hon också har barn med), och nu är hon ihop med en yngre kille, och deras förhållande blir mer och mer seriöst.
Lynette, en stark kvinna som gått igenom mycket. Canser, en stor familj, och en masa drama, men är ändå en framgångsrik kvinna.
Bree, En elegant och chic kvinna med eget företag och stor framgång. Är gift för andra gången med Orson, och tidigare Rex. Har två barn (uppvuxna).
Gabbi (Gabrielle Solis), F.d. Modell, som nu gör vad hon aldrig trodde ho skulle. Är hemmafru med två döttrar, och gift med Carlos. De har splittrats ett antal ggr, men hittar alltid tillbaka till varanda, Calos var med om en olycka vid orkanen och blev blind.
Edie, en lömsk men fräsig kvinna som slukat många karlar i sina dar. Nu är hon gift med Dave, en MYCKET skumm man som dök upp från ingenstans. Han har något i görningen, och idag kanske det äntligen avslövas vad...

Jaa, säga vad man vill om dessa kvinnor. Men de är very special!

För er som inte ser serien, här en en trailer för säsong 5, (nuvarnade säsong)



Desperate Housewives is sponsred by Loka..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0